maanantai 6. lokakuuta 2014

Treeniä maanantain kunniaksi

Onneksi muistin loppuillasta naputella blogilistan auki ja kliksutella päivittyneitä blogeja randomilla uusiin välilehtiin. Törmäsin Ida Jeminan postaukseen laihtumisesta, joka kyllä sopi kuin nenä päähän tähän väliin, kun mun viime aikojen syömiset on ehkä hieman olleet poissa linjasta.. Ja syykin siihen löytyy postauksen kommenttiboxista. Pitäisiköhän joskus opetella priorisoimaan aikaansa taas paremmin? En oikein enää edes muista milloin olen käynyt viime viikolla kaupassa kunnolla, mutta joka tapauksessa aivan liian kauan siitä on.

Toinen ajallinen haaste kaupassa käymisen jälkeen on sitten tietysti se ruuanlaitto. Mitä tekisin, mitä söisin? En jaksa kyllä edes lähteä pohtimaan juuri nyt asiaa, katsotaan sitten huomenna..

IMG_1712-1

Ylläoleva auringonnousu löytyi tänään Härmästä.

Härmästä on myös löytynyt viime aikoina ihan tosi hyvää lounasruokaa! Harmittaa, kun mun eniten käyttämältä työskentelypaikkakunnalta ei löydy mitään vastaavaa. Jopa Alajärvella tuli testattua kuukauden sisällä erästä kahvilaa, josta sai ihan pirun hyvää kotiruokaa.

Olin tänään päättänyt mennä vihdoin salille kohtaamaan tilanteen, jota olen vältellyt noin kuukauden. Jalkatreeni.

Aloitin sopivan lepposasti, kunnes sitten yhden jalan jalkaprässi tuntui jo ihan treeniltä. Sen jälkeen askelkyykyt olivat aikamoisen hirveää. Ohjelmaani kuuluu myös suorin jaloin maastaveto ja kun viime aikoina olen mavettanut jalat kaikkea muuta kuin suorina, niin joutui hieman hakemaan liikettä.. Lopulta oli vain yksinkertaisesti niin rikki reisipaloistani joten päätin lyllertää pukuhuoneen kautta ulos tapaamaan hanskaa.

IMG_1731-1

IMG_1734-1

Onneksi nyt ei tunnu yhtään jumiselta kumpikaan reisipala, mutta saa nähdä huomenna.. Hyvä treeni enivei, tästä on hyvä palata taas jalkaosaston pariin :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti