perjantai 31. lokakuuta 2014

Ugh

Mulla on tänään vapaapäivä. Olen hyödyntänyt sen olemalla todella hidas liikkeissäni. Aamulla kasilta mulla oli tapaaminen hammaslääkärin kanssa ja sieltä päästyäni olenkin vain roikkunut koneella sekä puhelimessa, vaikka oikeasti olisin voinut edistää lähtöäni Turkuun vähän paremminkin.

Noh, nyt olen kuitenkin ihan lähtökuopissa. Sain meikattua ja juon vielä kupposen teetä tässä ennen kuin starttaan.

IMG_2273-1

Sinänsä onni, että otin tämän päivän vapaaksi, koska hammaslääkäriin kipsutellessa oli ihan sairaan liukasta. Mulla kun sattuu olemaan edelleen kesärenkaat alla. Nyt pitäisi kuitenkin olla jo plussan puolella mittari ja varmaan nuo isoimmat tiet muutenkin sulat suuren liikennemäärän myötä. Sunnuntaina palatessani on taas kesäkelit, jotain 8 astetta plussaa..

Nyt menoks! Ajellaan varovasti?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti