perjantai 3. lokakuuta 2014

Vain elämää letti päässä

Eih, tv:stä tulee Mies ja alaston ase. Istun sohvalla turkulaisen söpöpään kotona ja hieron väsyneitä silmiäni. Mietin kuinka tee saattaisi vielä ehkä maistua, mutta olen liian laiska keittämään. Söpöpää hihittelee tuolle leffalle ja minä hymyilen itsekseni. Nyt se kyselee The Settlers Onlinen guild questin perään ja pyörittelen päätäni mistä näkisin sen, eikun oho sehän on tuo toinen välilehti tässä ikkunassa intternettiin.. Erroria sanoo Settlers, puuh.

Teleporttasin itseni päivällä tänne Turkuun sankan sumun valtaamalta Pohjanmaalta. Perillä Turussa olin vasta kuuden pintaan, ettei tuo Peugeotilla teleporttaaminen kovin nopeaa kuitenkaan ole. Joku 4 tuntia siihen taas meni.

Turussa ihan ekana kävin pyörähtämässä Hansassa. Seiskan jälkeen kävin nappaamassa söpöpään mun teleport-Peugeotin kyytiin ja käytiin vielä Kupittaan Cittarissa hamstraamassa Leaderin raakasuklaapaketteja halvennushintaan 13,90 € kipale. Noms!

IMG_1655

IMG_1645

Kotiin päästyäni sujautin munat kattilaan ja rojahdin sohvalle katsomaan Vain elämää kiehumisreaktiota odotellessa. Lopulta illan ruokakin saatiin valmiiksi ja nauttiminen sai alkaa. Vihdoinkin. On ollut pitkä päivä.

Nyt olisin ihan valmis sujahtamaan sänkyyn, mutta taidetaan katsoa nauhalta vielä Paulan päivä, kun olen missannut sen.

Huomenna on luvassa kaikenlaisia seikkailuja, niistä lisää seuraavassa jaksossa!

Ps. mun hienon kampauksen on loihtinut kampaajaihminen tänään, kun kävin tasaamassa kuivat latvat pois. Oli mukavaa, kun ihan erikseen kampaajaihminen kysyi saisiko taiteilla jotain hiuksistani, kun ovat niin pitkät :) Mikäs sen kivempaa kuin olla kammattavana!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti