sunnuntai 19. lokakuuta 2014

World of Tanks -pelaajia Parolassa

Tiesin tämän viikonlopun saavan minut suuntaamaan ajatukseni jo kohti tulevaa ja unohtamaan koko viikon velloneet erilaiset negatiiviset tunteet. Huomenna viimeinen rutistus vanhassa, jonka jälkeen jokainen arkipäivä jouluun asti tulee olemaan kevyttä rallattelua odotellen sitä, kun saan orjuuttaa muutaman miehen kantamaan takanani lojuvan terapiasohvan kuljetusvälineeseen, jolla siirrämme sen osoitteesta Seinäjoki osoitteeseen Turku.

Elämässä eteenpäin menemisessä suurena apuna oli eilinen päivä niin täynnä ohjelmaa ystävien seurassa, ettei paljon ehtinyt mennyttä surra. Piti nimittäin herätä seiskan pintaan, meikata ja sitten lähteä ajelemaan kohti Toijalaa.

Eilisaamu oli kaunein aamu hetkeen. Kun viimeisen ohituskaistan jälkeen alkoi kuudenkympin alue Parkanossa, jouduin melkein huokaisemaan ääneen siitä näystä, mikä oikealla puolella tietä oli. Järvi, josta nousi vesihöyryä pilvimassan verran ja kaikki ne puut sekä muut horsmat täysin valkoisena jäästä. Aijai Suomen luonto on se, missä sielu todella lepää.

Toijalan keskustassa tuli hieman seikkailtua, kun olin laittanut googlemapsin osoittamaan pelkkää Toijalaa rautatieaseman sijasta. Rautatieasema löytyi kuitenkin ja sain napattua tummatukkaisen söpöläisen sieltä kyytiini. Onneksi kukaan muu ei ehtinyt ensin ;) Jatkoimme matkaa Iittalaan ja nappasimme sieltäkin kyytiin söpöläisiä kaksin kappalein. Toinen niistä oli tosi pörröinen ja melkein puri Tonia, kun husi käsillään liian äkkinäisesti.

Määränpäässämme Parolassa oli hurja määrä tankkipeli-ihmisiä ihastelemassa ihan oikeita panssarivaunuja. Minäkin ensimmäistä kertaa.

IMG_1946-1

IMG_1949-1

IMG_1965-1

IMG_1971-1

Olimme juuri missanneet Ylen kuvausryhmän, jotka olivat haastatelleet klaanimme kilpapelaamista harrastavia jäseniä. Ei sillä, että itse olisin halunnut haastatteluun mukaan, mutta sormet syyhyten olen koko syksyn odottanut milloin pääsen twiittaamaan siitä kuinka poikaystäväni pelaa Freefallissa :D Kun myöhemmin törmäsimme kuvausryhmään, niin oli siinä ja tässä etten lopulta ollut itsekin haastattelussa, koska nainen, joka pelaa World of Tanksia..

IMG_1972-1

IMG_1974-1

IMG_1976-1

IMG_1980-1

IMG_1991-1

IMG_1996-1

IMG_2000-1
Joku mies kiipes Marjatan päälle, määkin oisin halunnu..

IMG_2002-1

IMG_2003-1

IMG_2011-1
Venäläisillä aina tukki mukana..

IMG_2012-1

Sturmin/stugin ajonäytöstä odotellessa yritin kuumeisesti miettiä mitä sanoisin, jos joutuisin haastateltavaksi.. Miksi pelaan ja miten olen pelaamaan päätynyt. Vieressä seisoskellut vieras poika naurahteli vähän väliä, kun mietin ääneen kaikkia todella huonoja vaihtoehtoja kuten "tykkään vaan ammuskella iltaisin panssarivaunuja", eh.. Lopulta Gnomuksen kanssa tuumasimme ääneen "koska pelaaminen on sosiaalista". Sitä se nimittäin on. Enemmän kuin mikään muunlainen elämäni on ollut.


IMG_2039-1
Mirikin oli korkkareissa, joten kenkävalintani ei ollut yhtään huono..

Kotiin päin mennessä päätimme pyörähtää Tampereen kautta. Halusin käydä Tonin kanssa syömässä Hookissa. Syötyämme sanoin tarjoilijalle, että heidän pitäisi laajentaa Turkuun, mutta kuulemma nyt ensin on Helsinki valloituksen alla.

IMG_2042-1

IMG_2047-1
Goodie bagissa oli paita, pullonavaaja, avainkaulanauha ja bonuskoodi :)

Oli muuten eka kerta, kun ajoin autolla Tampereella, mutta niin vaan pääsimme ulos kaupungista ja kohti Seinäjokea lopulta. Muuten ihan jees, mutta Tampereella alkoi sataa lunta ihan tosissaan ja koko matkan kotiin päin tie oli ihan märkä ja taululla välkkyi yksi aste plussaa. Ei onneksi mennyt pakkasen puolelle vielä siinä vaiheessa iltaa, niin ei tarvinnut liikaa kesärenkaat alla jännittää.

Pitkä päivä, mutta todella hauska reissu! Ylen kiinnostuksesta esportsia kohtaan taidan potkia Armsia hallitsevan jantterin hereille ja hoidella itselleni sunnuntaivirikkeen Go4Wotista, koska kilpapelaaminen on ihan mielenkiintoinen laji.

Tämän Parola-kokoontumisen takana oli World of Tanks -firma Wargaming eli kyseessä oli aivan julkinen miitti eikä mikään insidejuttu.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti