maanantai 24. marraskuuta 2014

Ei sokerille

Sokerikoukku on kyllä yksi paskimmista asioista mitä pimeään ilta-aikaan voi olla olemassa. Tein tänään itselleni loistavan hyvää ruokaa, meinasin nukahtaa sohvalle ja sen jälkeen olen pelatessa haaveillut ihanasta sokerisuklaasta samaan aikaan vihaten koko ajatusta, koska ei! Minä en tarvitse sokerisuklaata mihinkään elintoimintooni nyt enkä koskaan, ellen ala hävittäjälentäjäksi.

Minulla on ollut Kupittaan Cittarista alehintaan ostettuja raakasuklaapaketteja jo varmaan yli kuukauden, mutten vain ole saanut aikaiseksi pistää muottiin asti. Tällä viikolla on pakko.

IMG_3058-1

Olen myös sisäistänyt teoriassa jo ajatuksen: "jos haluat aikaan muutoksia, joudut muuttamaan vanhoja tapojasi". Niin. Nyt jo kahtena iltana smoothieta juuston syömisen sijasta! Jes!

Tänään mun smoothiessa puolikas avokado, yksi persimon, vettä ja kaakaonibsejä siihen pirun suklaahimoon. Toimii.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti