perjantai 21. marraskuuta 2014

Kahvittelupäivä

Oman arjen ja rutiinien keskellä saattaa joskus tulla hieman unelias olo. Niin henkisesti kuin fyysisestikin. Sitten yhtäkkiä sitä saattaa saada jonkun mahtavan idean repäistä jollain arjesta poikkeavalla tavalla ja niin sitä sitten taas tuntee olevansa elossa! Esimerkiksi itse päätin juuri näin yhdentoista pintaan perjantai-iltana keittää kahvia.

Odotan pitkästä aikaa junaa etelästä ja koska viime viikkoina nukkumaanmenoaikani näin perjantaisin vaihdellut 22-23 välillä, niin eipä se taida auttaa kuin vetästä sumpit mukiin. Kuinka vanhaksi sitä oikeasti on tullut, kun ei pysty enää viikonloppuisinkaan valvomaan?

Ei sillä, että minun työviikkoni kovin helppoja olisi. Tällä viikolla olen normaalista poiketen käynyt läpi 3 enemmän tai vähemmän pitkää työhaastattelua, jotka ovat tietysti vaatineet henkisiä voimavaroja. Vaikka kuinka yrittäisin hiihdellä tilanteeseen jännittämättä, niin onhan se itse kyselytunti aika vaativa, koska pitää löytää oikeat vastaukset oikeisiin kysymyksiin. Haastatteluiden jälkeen luonnollisesti jännitetään sitten vielä valintoja.

Huomasinpa muuten tänään, että ensi viikko on marraskuun viimeinen. Kuka ryösti minulta minun marraskuun? Ensi viikolla pitäisi jo saada varmistus sille voinko alkaa irtisanoa soppareita asumiseeni liittyen vai vieläkö jumitan Pohjanmaalla ensi vuonna. En muista olenko kertonut, mutta tuli vähän mutkia matkaan siihen suoraan Turkuun lähtemiseen ja koko touhu on jonkun uskonnollisen hahmon hallussa.

IMG_2955-1

Tänään minut herätti perjantaipäikkäreiltäni hanska, joka halusi kanssani juomaan Coffariin kanelipiparkakkulattea. Nomskis. On muuten ihan äärettömän hyvä kahvijuoma! Suosittelen kokeilemaan.

Huh, enköhän minä nyt pysy vielä tunnin hereillä.

2 kommenttia :

  1. Ymmärrän täysin tuon valvomisen vaikeuden, auta armias jos täytyy lähteä iltaa viettämään ja nukkumaan pääsee vasta neljän aikaan: lähes tulkoon maailmanloppu! Toivottavasti työhaastattelut menivät hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla toi vaikein valvomisaika on tossa 22-00, sen yli jos pääsee, niin sitten ei tartte nukkua koko yönä. Onneks ei enää tuu käytyä baareissa, palautumiseen tarvis varmaan nykyään jo 2-3 päivää.. Ens viikolla kuulee työhaastatteluista sitten enemmän!

      Poista