torstai 6. marraskuuta 2014

Kuin kaksi marjaa, ruusunmarja ja pihlaja

Ajattelin päivällä, ettei tästä touhusta tuu yhtään mitään, kun ohtalohkoa kivisti aivan liikaa. Lopulta annoin periksi, nappasin buranan ja kävin vielä hakemassa kahvia päälle. Kyllä se siitä sitten. Kävin kotona makoilemassa jonkun aikaa ja lopulta heitin ulkoiluvaatteet niskaan, koska kauppaan oli ihan pakko jo mennä.

Olen nyt päättänyt alkaa taas lenkkeillä ja paras tapa pimeinä iltoina on houkutella itsensä kauppareissun varjolla ulos. Kroppani on jotenkin niin rikki kaikesta autolla ajamisesta sun muusta istumisesta, että on pakko alottaa varovasti. Asfaltilla kävely on kuin myrkkyä penikoille.

Tein tänään hienon havainnon kävellessäni. Kun suoristan itseni, enkä kävele etukenossa leuka roikkuen, kävely on huomattavasti helpompaa typerille penikkasäärille ja vammapohkeille.

Höhö, ajattelenpa taas positiivisesti? Ihanat penikat, jotka tykkäävät, kun niillä rullataan ja maailman kauneimmat pohkeet, puspus!

Joo.

Otin tänään muuten kuvia.

IMG_2412-1

IMG_2414-1

IMG_2425-1

IMG_2438-1

Siinähän ne on. Kuin kaksi marjaa, ruusunmarja ja pihlaja.

5 kommenttia :

 1. Kauniita kuvia! Kieltämättä tuo autolla ajaminen tekee todella pahaa hallaa itsellenikin, selkä/lonkka ongelmaisena vanha pökötti ei yhtään auta asiaa..Tietokoneellakin tulee istuttua todella pitkiä aikoja, blaah. Auttaisikohan satulaistuin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Onkohan nuo pököttien istuimet jotenkin vääränlaiset? Mullon pohkeistakin tietyt kohat ihan ikijumissa jatkuvasti enkä keksi muuta kuin autolla ajamisen oikeastaan.

   Poista
  2. Mun se istuin ainaki upottaa ihan sikana ja on tosi semmonen nojatuolimainen :D Toki istumisen kulma ja kuinka lähellä jalat on polkimia vois vaikuttaa noihin pohkeisiin..?

   Poista
  3. Muistin tänään säätää kotimatkalle sitä penkkiä vähä erilaiseen asentoon, saa nähä tapahtuuko mitään edistystä..

   Poista