keskiviikko 19. marraskuuta 2014

New Balance 890

Selvisin vaan niistä työhaastatteluista ulos asti. Tuntui, että puhuin ainakin itseni ihan pyörryksiin enkä tiedä onko se kovin hyvä asia..

Pää tyhjänä painelin haastatteluista suoraan Sportiaan, jossa on aivan uskomattomat kenkäalet juuri meneillään. Osa kengistä 90 eurolla ja osa 120 eurolla.

Päädyin siihen, että haluan testata jotain paremmin omille jaloilleni sopivia kenkiä joten aloin metsästää New Balancen 890-mallia, koska niissä on hieman kapeampi lesti kuin esimerkiksi Nikessa. Metsästys ei ollutkaan niin helppo ollenkaan, kun kyseinen kenkä on valittu vuoden juoksukengäksi. Malli on loppunut maahantuojalta eikä sitä tuntunut oikeassa koossa löytyvän oikein mistään nettikaupoistakaan.

Löysin Nellyltä yhdet ja pistin ostoskoriin. Olinkin ihan innoissani, kun löysin hienot lenkkarit. Paketti tuli eilen, mutta pettymys olikin aika suuri, kun kengät olivat liian pienet. Tilasin koon 36 eikä Nellyllä ollut välikokoja kuten New Balancesta tuntuu muuten olevan. Siinä sitten mietin mitä teen ja päädyin googlettelemaan. Lopulta soitin Sportiaan ja sieltä myyjä sanoi heillä ensinnäkin olevan alennuksessa nuo kaikki kengät ja kaiken lisäksi löysi kokoani hyllystä. Hän pisti kengät sivuun ja minä kävin tänään noutamassa ne kokeilemisen jälkeen.

IMG_2880-1

IMG_2897-1

IMG_2928-1

IMG_2945-1

Koko 37 oli sopiva. Näissä on siis koot aika pienet. En meinannut ensin uskoa, että koko 37 on se oikea, kun korkkareistakin pitää olla koko 35, mutta näin se vaan on. Tosin myyjä laittoi minut kokeilemaan vertailuna myös Asicsia joista koko 38 oli sopiva, heh. Niissäkin ilmeisesti joissakin malleissa sitten sopivan kapea lesti. Asicsia testasin myyjän suosituksesta vain siksi, kun hän halusi "näyttää" miltä geelivaimennukset tuntuvat. Uskon, että ne Nimbukset olisivat olleet vaimennusten puolesta todella hyvät asfaltille.

Näillä mennään nyt! Sekä lenkkareilla että työhaastattelukokemuksilla. Huomenna on vielä yksi haastattelu, saa nähdä opinko tästä päivästä mitään.

2 kommenttia :

  1. Vaauu, onpa mageet! Ja onneksi vihdoin löysit :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jei thanks! :) On kyllä ihanan kevyet ja pienet kipittää :)

      Poista