lauantai 29. marraskuuta 2014

Pöks

Olen tänään viettänyt laatuaikaa niin itsekseni kameran kanssa kuin hanskan kanssa livenä. Iltapäivällä oli myös hyvät tankkipelit söpöpään kanssa ja nyt matsit jatkuvat CW:n merkeissä. Söpöpäätä tosin ei näy missään, tainnut nukahtaa sohvalle.

Laatuaika kameran kanssa on tänään muistuttanut minua siitä kuinka vuosia sitten heiluin aina kamera kädessä. Otin päivän aikana random kuvia kaiken muun tekemisen ohella ja sitten kokosin ne illalla blogiin. Minusta ne oli kivoja postauksia. Nykyään teen ilmeisesti niin paljon vähemmän erilaisia asioita ettei mokomaa tule pahemmin harrastettua. Lisäksi tietysti kämppäni heikko valaistus hieman rajoittaa asioita. Sekä tietysti sotku, jonka vielä joku päivä lakaisen pois.

IMG_3225-1

IMG_3241-1

Asukuvia! Pukeudun edelleen päivittäin mustaan. Eh. Voisin kevätkaudella ehkä lähteä vähän panostamaan johonkin muihinkin väreihin, kun pääsen kartalle siitä, mitä vaatekaapissani edes asuu. Tai mitä jätän sinne asumaan muuton yhteydessä.

IMG_3256-1

IMG_3263-1

IMG_3265-1

IMG_3268-1

IMG_3272-1

IMG_3275-1

Ruuaksi tein The Good Morning -blogin reseptillä kesäkurpitsalasagnea. Löysin jonkun kirjan sohvan selkänojan päältä ja jäin koukkuun. Luultavasti ahmin kirjan loppuun vielä tänään. Taidan painella sohvalle lukemaan aika piankin, kun tänään tuntuu ärsyttävän kaikki ylimääräiset suhinaäänet teamspeakissa ihmisten taustalla.

Oon muutenkin tosi herkkä kaikille häiriöäänille. Usein tankkipelimiesten taustalta kuuluu läpi antiwotvaimojen naurua, tv, hengitys, vauvan itku tai tenavien leikkiäänet. Eniten noista ehkä ärsyttää hengitys :D Sitten toisena tv. Ja äsken jonkun puhuessa kuulosti siltä kuin mikki olisi koko ajan hangannut jotain kangasta. Jos ihmisillä on vauvvoja tai hengitys, voisivat he kyllä panostaa push to talkin käyttämiseen sen voice activationin sijaan. Ja jos jotain ihmetyttää miksi rageen hengittämisestä, joka on kyllä jokaisen ihmisen normaalitapa olla elossa, niin kyllä se vaan on hyvin ärsyttävää kuunnella läähättämistä.

Ei mulla muuta tänään ;)

4 kommenttia :

 1. Onko CW = clasofclans, josta kuva, vai joku muu? Osaaks suositella muita pelejä - erityisesti androidille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nej. CW = clan wars tankkipelissä.

   Toi söpöpää on koukuttunu Vega Clonflictiin, mutta ite en oo kokeillu. Sit ku androidille tulee Plunder Pirates, niin ehottomasti suosittelen :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Jei kiitti! Nappasin ne perjantaina Helsingistä mukaan, kun meni hermot sillon jalassa olleisiin tekonahkahalppiksiin, jotka tuntui vaan olevan haitaksi jaloille enemmän kuin hyödyksi..

   Poista