keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Pyhä kolminaisuus

Meinasin olla tänäänkin postaamatta, mutta enpä sitten kehdannut. Muistelin, että olen maanantaina viimeksi kirjaillut jotain?

Nyt on vain hieman hiljainen viikko. Odottelen työhaastattelujen tuloksista tietoa. Olin ajatellut tänään kuulevani jotain, mutta eipäs sitten kuitenkaan. Sen sijaan tuli vastaan uutta valoa tunnelin päähän joten sekamelska elämässäni jatkuu ja jatkuu ja jatkuu ja jatkuu.. Odottelua vain. Laskeskelin kuitenkin, että kai nyt ensi viikolla pitää taas jo vähän päästä näissä eteenpäin. Periaatteessa perjantaihin mennessä olisin halunnut jonkunlaisen ratkaisun, koska silloin ehtisi vielä irtisanomaan soppareita asumiseen liittyen, mutta saa nyt nähdä pääseekö tässä vielä kuitenkaan hötkyilemään. Onkohan kaikkien muidenkin yt:n jälkeinen elämä monta kuukautta näin sekaisin?

Joka tapauksessa pyhä kolminaisuus, johon viittasin otsikossa:

IMG_3178-1

B-vitamiini on todella pelastanut maailmani tänä syksynä. On pimeää, väsyttää ja muutenkin kaikki on sekaisin, mutta ei hätää, b-vitamiini auttaa jaksamaan! Omegakolmosta taas olisi muuten vaan terveellistä kuulemma vedellä joten sitäkin sitten välillä ja tänään kartutin kokoelmaani tuollaisella oudolla kalkkisimpukkahässäkällä. Siinä on msm:ää mukana! Katotaan tuleeko musta vetreä nuori taas ton syömisen jälkeen ;)

Nappaatko sä säännöllisesti jotain vitamiineja purkista näinä pimeinä aikoina?

2 kommenttia :

  1. Ää, mä kirjoitin yks päivä tähän jo pitkän kommentin ja sit tää valitti erroria ja piti lähteä töihin.. :< Mutta joo, meitsi nappailee D-vitskua ja sinkkiä säännöllisesti ja vähän epäsäännöllisemmin fiiliksen mukaan otan maca-jauhetta yms. antamaan boostia. Pitäisi ehkä alkaa tutkimaan hieman mitä ottaa ja milloin ja minkä verran.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo koskaan jaksanu syödä purkista mitään kovin säännöllisesti, mutta nyt on kyllä kova yritys päällä. Kai täs pitää tämä talvi yrittää näillä eväillä vetää.

      Poista