lauantai 1. marraskuuta 2014

Retki Ruissaloon

Meillä pyörii formulat tv:ssä ja ruoka jäähtyy lautasella. Vietetään leppoisaa lauantaita, koska nehän nyt vaan on parhaita. Käytiin kuitenkin puolen päivän jälkeen ulkona, koska halusin Ruissaloon bongaamaan kahviloita ja lintuja. Lintubongausajatus lähti siitä, kun eilen ajellessa näin 2 pellollista joutsenia lähtövalmiina etelään. Ajattelin, että Ruissalo olisi myös täynnä elukoita, mutta tasan 3 hanhea me nähtiin. Pöh.

Pysähdyttiin Honkapirttiin kahville kuitenkin.

IMG_2275

IMG_2281

IMG_2284

IMG_2288

IMG_2291

IMG_2306

IMG_2313

Ruissalon maisemat on kyllä jotenkin rauhoittavat. Tekisi mieli joskus lähteä sinne ihan erikseen lenkkeilemään. Onkohan siellä oikeen hiihtolatuja talvisin?

Kahviretken jälkeen oon täällä pyöriny ja ihmetelly kuinka mä saan mun vaatevaraston mahtumaan yhteen kokonaiseen vaatekaappiin, mikä tarkoittaa viittä hyllyä. Mulla on viimeks jotain 5 vuotta sitten ollut normaali vaatekaappi käytössä, eh.. Aika isolla kädellä joudun luopumaan mun nykyvaatteista, mikä ei tietenkään ole huono asia, mutta ahdistaa kyllä vähäsen. Joudun pohtimaan ihan tosissani mitkä asiat kuuluu vaatekaapin perusjuttuihin ja mitä sitten niiden mustien ja valkoisten teepaitojen ympärille kootaan. Voivoi. Tästä tulee rankka talvi vielä pukeutumispuolella.

Onko heittää mitään hyviä vinkkejä mitä kannattaisi säilyttää ja millä periaatteella suurin osa kamoista kierrätykseen?

4 kommenttia :

 1. Mun on tosi vaikea laittaa vaatteita eteenpäin, niin sitten kekkasin, että laitan jokaiseen vaatteeseen lapun päivämäärästä milloin olen vaatetta käyttänyt. Sitten katson jonkun ajan päästä, mitkä vaatteet oikeasti on vain turhakkeena. Suosittelen! :) Toimii ainakin minulla.

  Sulla on tosi kiva blogi! Hyviä laadukkaita kuvia :) Olisi mukava saada sinut mukaan Viikonlopun linkkirinkiin: http://kivempiblogi.blogspot.fi/2014/11/viikonlopun-linkkirinki.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi olis kyllä hyvä tapa. Toisaalta voisin käyttää vain sitä sääntöä, että jos en ole vuoteen käyttänyt, niin kiertoon. Muistan kuitenkin aika hyvin mitä vaatteita olen millonkin käyttänyt.

   Kiitos myös kehuista :) Mun pitää yrittää tutustua tuohon linkkirinkiin, vaikuttaa mielenkiintoiselta :)

   Poista
 2. Tsemppiä muuttohommiin! Kyllä se hyvin menee ja sulla on nyt ihan hyvin aikaa vaatteiden ja muun läpikäymiseen kun vaan vaikka joka päivä jo alat sitä hiljalleen tehdä. Tuli mieleen tää perinteinen konsti et jos et oo vuoteen jotain käyttänyt niin voi laittaa kiertoon ja sit se, jos et edes muistanut omistavasi jotain tiettyä vaatetta/tavaraa, niin et sitä luultavasti tarvitse tulevaisuudessakaan. Kannattaa miettiä, että muutto on sitä helpompi mitä vähemmän turhaa tavaraa viet mukanasi.
  Minkä verran muuten sait myytyä vaatteitasi siellä taannoisessa kirpparitapahtumassa?

  -Lissu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu justiin mietin tuota sääntöä :) Mä en usko, että voisin unohtaa yhtäkään vaatetta, kun sen verran hyvin osaan nykyään hyödyntää näkömuistiani :D Mut eipä sitä tiiä, voihan tuolla aikamoisia yllätyksiä kyllä lymytä..

   Eipä hirveästi kaupaksi mennyt, kuskasin kaikki mukana olleet rytkyt Cittarin vaatekierrätysloosseihin. Sinne aion viedä kaiken muunkin, mitä en mukaani Turkuun ota.

   Poista