sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Ugh

Sainpas pitkästä aikaa viettää viikonlopun taas erään pörröpään kanssa. Me kyllä osataan rentoutuminen aivan loistavasti. Näin sunnuntai-iltana on yleensä niin letkeä olo, että hyvä kun sormet jaksaa hapuilla näppäimistöllä yhtään mitään.

IMG_2969-1

IMG_2973-1

IMG_2984-1

IMG_3000-1

Eilen saatiin aika kulumaan hyvin, kun käytiin kaupassa, rötkötettiin sohvalla ja myöhään illalla lähettiin leffaan katsomaan Interstellar, jonka tiesin saattavan aiheuttaa hieman pöllähtäneen olon. Sitähän se kyllä olikin lopulta, kun leffa loppui ja marssittiin Marilynista ulos. Kotona suoraan jääkaapille ja yksi kylmä limelonkero, huh.

IMG_3031-1

IMG_3034-1

Tänään jatkettiin rötköttämistä, kunnes pörröpää piti saattaa takaisin asemalle ja etelän junaan.

Seuraavat viikot onkin sitten jo hieman erilaisia aiempaan elämään verrattuna. Nämä pari kuukautta yt:n loppumisen jälkeen on ollut lähinnä odottelua. Ensi viikko on marraskuun viimeinen ja hyvin ratkaiseva sen suhteen miltä minun joulukuuni näyttää. Toivottavasti se on muuttopuuhailua! Mahdollisuudet ovat täysin fiftysixty muutanko jo nyt vai vasta myöhemmin. Joka tapauksessa, siivoilua ja raivaamista luvassa joten tylsää ei tule olemaan!

Ps. uudet lenkkarit ovat ihanat, olen kipsutellut kylillä ne jalassa nyt pari päivää ja sopivat jalkaani erinomaisesti!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti