tiistai 11. marraskuuta 2014

Välähti

Olen tänään nähnyt erilaisia valoja. Jos satuin vähän nuokkumaan ratissa tänä aamuna ennen Nurmon valoristeystä, niin en totisesti nuokkunut enää sen jälkeen, kun Suomen poliisin pystyttämä valopaalu häikäisi näkökenttäni yllättävästi. Prkl.

6 vuotta tuota samaa työmatkaa aamuin illoin - 2 kertaa ylinopeutta ratkaisevalla hetkellä. Edelliskerta meni kuumeen piikkiin ja selvisin huomautuksella, mutta tämän aamuinen ei kyllä selity oikein millään vaivalla enkä ole edes yhtään varma ajoinko ylinopeutta sen 10 km/h vai kenties 11 km/h. Sen näkee sitten, kun valtio minua muistaa kirjeellä.

Paljon enemmän onnellisuutta lisäävänä valona päätin tänään vaihtaa väsyneen energiansäästölamppuni katosta johonkin random Airamiin ja johan on taas virtaa. Vaihtotoimenpide oli hurjan hapuileva, en nimittäin todellakaan pidä korkeista paikoista ja emännänjatkeen ylimmälle tasolle kiipeäminen ilman minkäänlaista tukea on aivan liikaa vaadittu meikäläiseltä. Niin vaan suoritin, kun tässä osoitteessa ei ketään minua pidempää asu kelle olisi voinut nakittaa tehtävän.

IMG_2685-1

IMG_2692-1

Toivottavasti näkee vähän paremmin pelata nyt!

2 kommenttia :

  1. Meinasin itse eilen ajaa kameraan 20km ylinopeudella vain sen takia kun ajattelin porkkanamuusin tekoa.. Onneksi ehdin juuri ennen jarruttaa, toki pienet sydämen tykytykset sain ja onneksi tie oli hiljainen silloin.. Toivottavasti valtio muistaisi sinua mahdollisimman pienellä summalla! Itse en uskalla kiivetä tuolille, saati sitten vähäänkään korkeammalle jakkaralle. :D Tai kyllä sitä ylös menee, mutta alas tulo onkin huomattavasti hurjemman tuntuista ja usein hyvinkin mielenkiintoisen näköistä.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä ettei tänään käyny samaten, ois kyllä tullu ihan oikeat sakot. Ihan ajatuksissani lähestyin taas risteystä aivan liian lujaa. Huoh.

      Poista