tiistai 18. marraskuuta 2014

Välkehtivä alkuviikko

Otin tuossa äsken taidekuvia uusimmasta Gloriasta, kynsilakasta, hiusrenksuista ja jouluvaloista. Päässä pyörii niin miljoona eri ajatusta joten en osaa aloittaa tätä postausta mitenkään päin.

IMG_2812-1

IMG_2823-1

IMG_2856-1

Kynsilakka ja tukka-asiat tarttui mukaan eilen H&M:ltä, kun käytiin hanskan kans pyörähtämässä Torikeskuksessa. Samalla käytiin teellä Arnoldsissa höpöttelemässä alkavan viikon kuumimmat jutut läpi.

Ja niitä kuumimpia juttujahan riittää. Siksi en oikein osannut aloittaa tätä postausta.

Koko viikon tärkein juttu henkilökohtaisesti on suoriutua kolmesta työhaastattelusta kunnialla. En ole tapani mukaan hirveästi vielä etukäteen asiaa miettinyt, koska ensin on pitänyt suorittaa töissä kaikenlaista pois alta ennen kuin pystyy keskittymään viikon keskivaiheilla tapahtuviin asioihin.

Nyt kun viikon keskivaihe on huomenna ja minulla 2 työhaastattelua, voikin vähän jo suunnata ajatuksia työelämään ja minuun itseeni ammatti-ihmisenä. Saattaa olla hieman itsevarmemmat otteet koko tilanteeseen kuin 6 vuotta sitten, jolloin viimeksi olen esiintynyt haastattelutilanteessa. Silloin vein voiton kotiin näpsäkästi, mutta tuntuu, että huomiset haastattelut tulevat olemaan aivan erilaisia, koska minulla on 6 vuotta työkokemusta työstä, jota olen hakenut. Se kolmas haastattelu on torstaina. Ainakin siihen torstain haastatteluun mennessä olen ehtinyt vähän jo jäsentelemään ajatuksiani ja pystyn ehkä parantamaan suoritustani, mikäli huomaan jotain supermokia edellisistä tilanteista.

Tuollaiset tulevaisuuden tilanteet ovat juuri niitä, joita en ikinä elämässäni ole halunnut miettiä liian valmiiksi etukäteen. Loppujen lopuksi olen saattanut miettiä jotain asiaa hetken, sitten tuskastun ja totean, että jepjep ei muuta kuin menoksi ja katotaan sitten kuinka käy. Olen vähän sellainen improvisoija tuollaisissa sosiaalisissa tilanteissa. Menen sen mukaan, mitä tapahtuu. Jonkinlaisen pohjan kuitenkin ajattelin itselleni vielä laittaa paperille viimeistään huomenna.

Illat ovat rentoutumista varten ja tänään olenkin pitkästä aikaa tehnyt hyvää itselleni syöden hyvää sekä terveellistä ruokaa. Nyt vielä illan pelit ennen kuin teen iltapalaa ja pääsen taas nukkumispuuhiin.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti