keskiviikko 10. joulukuuta 2014

31

Oon täällä taistellut tietotekniikan kanssa niin kauan, että aamuteekin piti lämmittää uudestaan. Kun eteen tulee jokin ongelma tämän rakkineen kanssa, en vain pysty antamaan periksi ennen kuin hermoni ovat lopullisesti riekaleina ja totean, että tämän hoitakoot mies, joka koodaa vaikka unissaan. Samaan aikaan silti taustalla kytee ahdistus siitä, että on olemassa jokin tietotekninen asia, jota en vain pysty hoitamaan itse. Ärsyttää. Haluaisin osata.

Hall Of Fame soimaan, jotta pääsisin edes vähän yli koko hommasta. Tässä pitäisi kuitenkin tunnin päästä kevein askelin liihotella kylillä. Juoda kahvia ja ihmetellä maailmaa, johon synnyin 31 vuotta sitten. Kun oli kylmää ja sumuista.

Tähän aamuun sopi erinomaisesti Unelma Itsestä -video, jonka näin tänään ekaa kertaa. Se tuo hyvin mieleen Tampereen tapaamisessa tehdyt oivallukset ja sen fiiliksen kuinka mahtava tämä elämä on.


Videolta voi bongata muutaman muunkin (entisen) bloggaajan. Tuo päivä oli loistava ja muutenkin koko syksy noiden tyyppien kanssa on ollut täysi pelastus näiden asioiden keskellä, joita olen joutunut käymään läpi.

Olen alkanut tajuta tällä viikolla kuinka lopussa tietyt asiat ovat. Sen lisäksi, että tämä koko saatanan hullu vuosi loppuu, loppuvat myös moni muu juttu. Asun enää 2 viikkoa yksin. Asun enää 2 viikkoa Seinäjoella, Etelä-Pohjanmaalla. Minun tarvitsee ajaa töihin enää 7 arkipäivän verran 80 km päivässä. Minä olen töissä nykyisessä työpaikassani enää 7 arkipäivää tämän lomani jälkeen.

Minusta tuntuu, että on ihan hyvä lähteä eteenpäin Seinäjoelta. Koko tämä 12 vuotta täällä on ollut tietynlaista taistelua vähintäänkin tuulimyllyjä vastaan. Mikään ei ole ollut helppoa. Ehkäpä minun luonteeni sopii vaan paremmin jonnekin muualle. Lisäksi kaipaan elämääni oikeaa vettä. Pian pääsen näkemään opinko tykkäämään merestä samalla tavalla kuin tykkään Lappajärvestä.

Jos jotain olen tänä syksynä oppinut Tuulin valmennuksessa, se on se kuinka pitää kuunnella sydäntään. Jospa siis jatkossa vähän vähemmän vääriä valintoja ja vähän enemmän niitä oikeita, jottei toista tusinaa vuosia tarvisi kokea taistelleensa koko ajan.

Hyvää synttäriä mulle ja muuten vaan hyvää päivää sulle!

2 kommenttia :