perjantai 12. joulukuuta 2014

Ajelua

Eilen puolilta päivin olo oli kuin rankemmankin urheilusuorituksen jäljiltä. Olin noin tunnin verran kipittänyt rappusia edestakaisin raahaten kamaa sen verran autoon mitä Peugeot vetää. Lupasin pyhästi itselleni auton rattiin päästyäni, että heti nilkan parannuttua jatkan lenkkeilyharrastustani ja hiljalleen ehkä palailen salillekin.

Hain matkaevästä Coffarista ennen kuin käännyin Kalevankadulta Tampereen kylttien osoittamaan suuntaan. Pysähdyin pikaisesti Parkanossa, mutten voinut jäädä haaveilemaan, kun juuri 30 kilometriä aiemmin olin ohittanut leveän kuljetuksen, jota oli todella ärsyttävä ohittaa. Toisen kerran pysähdyin Huittisissa Härkäpakarissa, josta on aina mukavaa hakea juotavaa mukaan. Tällä kertaa otin teetä, koska olivat hauduttaneet tiikerin päiväunta. Entistä lempiteetäni. Enpä Huittisiinkaan asumaan jäänyt, koska polte ehtiä käymään Turun keskustassa ajoissa oli kova.

IMG_3565-1

Sain kanankin kynittyä vihdoin ja viimein keskustan liikennejärjestelyjen kanssa. Turussahan on todella helppo hahmottaa tuo keskusta ja ylipäätään ajella googlemapsin kanssa, mutta eräs tietty tavoite suunnistamisessa on mennyt pilalle kahtena edellisenä kertana. Mulla on ollut tapana pohjoisesta tullessa ajella siinä ennen keskustaa risteyksestä vain suoraa kohti Logomoa ja sen kautta Mikaelin kirkon ohi, mutta nämä pari kertaa, kun olen halunnut ajaa auton pohjoisesta tullessa suoraa Anttilan parkkihalliin, olen onnistunut ajamaan radan yli tulevalta sillalta ihan väärin. Enivei, eilen osasin valita oikean kaistan, jota pitkin pääsin ajamaan rautatieasemalle ja siitä Anttilan sisälmyksiin. Jes!

Uusiin paikkoihin suunnistaminen onkin ollut eilisen ja tämän päivän teemoja. Eilen etsin Maariankadulta viimeisimmästä ja pimeimmästä nurkasta kynsilakkoihin hurahtaneen Hannaticin mainitseman Mi Nailsin, koska satuin ihastumaan Liisan blogissa yhteen siniseen Zoyan lakkaan. Mi Nailsista niitä kuulemma saa.

Ja olihan siellä vaikka mitä. En tiedä mitä tapahtuisi, jos menisin Hannaticin kanssa käymään. Mulla meni varmaan reilu puoli tuntia ihmetellessä siellä joten uskon, että jonkun oikean kynsiharrastajan kanssa menisi vähintään tunti. Se valinnan vaikeus. Upeita lakkoja hyllyt pullollaan.

Valitsin lopulta itselleni täksi päiväksi työhaastatteluun sopivan värin ja poistuin paikalta tonkimaan Wikkeltä luomivärejä sun muuta.

IMG_3581-1

IMG_3595-1

Jos toissailtana pyöräytin sämpylät tankkipelimatsia odotellessa, niin eilen lakkailin kynsiä. Aika kauan on tullut katseltua Mavalan jouluisia lakkoja ja mietittyä pitäisikö ostaa vai ei, mutta lopulta sujautin tällä viikolla ostoskoriin Cittarissa yhden version.. Siihen kaveriksi tuo Zoyan Aubrey.

IMG_3603-1

Tänään mulla tosiaan oli heti aamusta työhaastattelu, jota en kyllä ihan hirveästi ehtinyt jännittää taaskaan. Eniten varmaan jännitti osaanko navigoida itseni paikalle ajoissa, koska jälleen kerran aivan uusi sijainti itselleni. Osasin tietysti ja olin paikalla jopa vähän etuajassakin.

IMG_3640-1

Jokainen työhaastattelu on tähän mennessä ollut mukava kokemus ja niin se oli tämäkin. Haastattelun jälkeen kerkesin vielä Orikedon tavernaan syömään poikien kanssa.

Olen haaveillut tavernan pitsoista varmaan vuoden ja mietin sitä eilenkin ajaessani. Kuinka sattuikaan, että tyypit olivat miettineet sitä tämän päivän lounaspaikaksi.

IMG_3655-1

IMG_3675-1

Maha täynnä mietin lähtisinkö Myllyyn vai Skanssiin, mutta lopulta menin Skanssiin, koska huominen nörttishoppailupaikkamme on kuulemma Myllyn suunnassa.

Kunnon Turku-kierros tänään, Liedon kautta. Välillä olin Kaarinankin puolella ja mietin olenkohan nyt tosiaan oikealla tiellä..

Nyt meillä taitaa alkaa perjantailanit! Skumppa korkattu!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti