lauantai 20. joulukuuta 2014

Hävitys ja kauhistus

No mutta iltaa! 

Mä oon tänään saanut suoritettua yhden viikonlopun tavoitteistani eli heitettyä roskiin aika monta laatikollista kamaa. Oli aikamoisen rankkaa touhua juosta ylösalas noita rappusia. Pakko muistaa ensi viikolla karsia kamaa roskiin jokaisella kerralla, kun olen lähdössä ulos, koska tuota rappusjuoksua ei vaan voi kestää.

Heti, kun saan nämä muuttohässäkät hoidettua, mulla alkaa rutinoitunut kuntoilu. Ei kellään voi olla näin huono kunto!

Olin aamulla positiivisesti yllättynyt, kun ulkona satoi lunta! Ihanaa, kun on lunta!

IMG_3852-1

IMG_3878-1

IMG_3887-1

Oon tosi tyytyväinen, kun sain vietyä tosiaan kamaa ulos täältä, mutta vielä on paljon tehtävää. Olen laskeskellut, että saisin pösöön ujutettua lähes kaikki astiat, tarpeelliset kosmetiikat, mulle jäävät kirjat sekä ehkä pari vaatekappaletta ensi viikolla, kun ajellaan Turkuun joulun jälkeen. Siinä on toki aika paljon jo, kun ottaa huomioon, että tietokone vie kokonaan yhden paikan auton takapenkiltä.

Blogeissa ja somessa ihmiset puhuvat joulusta ja valmistelevat sitä lähinnä, minä mietin vain muuttamista ja tavaran hävittämistä. En ole laittanut jouluvaloja tänne mihinkään edes enkä aio laittaa. Joulun jälkeen voin Turussa leikkiä pari päivää joulua, jos muistan ja tuntuu vielä siltä. Lahjat pitäisi paketoida tässä joku päivä, mutta onhan tässä vielä aikaa.

Mietin tänään kuinka olen odottanut tavallaan, että työpäiväni nykyisessä hommassa loppuisivat, mutta jollakin tavalla myös kauhistuttaa ajan kuluminen kuinka nopeasti se menee. Enää 2 päivää oikeasti jäljellä ja sitten se on siinä.

Ps. kuinka moni muu kuuntelee aktiivisesti Radio Rockia? Minun huumorini on tällä viikolla ollut todella alhaisella tasolla, koska Hondamies-mainokset saavat hymyilemään.

2 kommenttia :

  1. Tännekin satoi tänään lunta, IHANAA. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jei! Toivottavasti myös pysyisi vielä maassa pitkän aikaa :) Oli todella sairaan oloista viime viikolla ajaa Turkuun, kun joka puolella kaikki pellot loistivat vihreinä. Onneksi takaspäin tullessa oli jo vähän lunta..

      Poista