keskiviikko 3. joulukuuta 2014

It's not bad


Mulla on yleisesti ottaen useimmiten aika kivaa ja elämä vaan lipuu eteenpäin, mutta sitten välillä jotenkin hassusti joku suurempi voima päättää pysäyttää järjestämällä jonkun erikoisen jutun keskelle täysin arkista tilannetta.

Olin eilen ylittämässä tietä, kun yhtäkkiä astuin ilmeisesti johonkin kuoppaan ja nilkka nyrjähti. Lensin eteenpäin ja hyvä kun en kaatunut. Nilkutin Koulukatua eteenpäin ja kirosin ihan kaiken, mikä sillä hetkellä mieleen sattui tulemaan. Däämjuu Seinäjoen hyvin hoidetut kadut, däämjuu pimeys, däämjuu Epstori.. Olin menossa Epstorille, mutta yritinkin sitten vain suoriutua kotiin keskeltä kylää.

Eniten ehkä ärsytti se, että mulla oli tänään tiedossa Helsingin reissu ja työhaastattelu. En voinut jättää väliin, vaikka nyrjähtäneellä nilkalla ei todellakaan saisi edes yrittää kävellä pariin päivään..


IMG_3340-1

Annoin kintulle ensiapua illalla minkä pystyin eikä tänä aamuna auttanut muu kuin lompsotella varovasti asemalle. Meinasin matkalta hakea aamulla jonkun siteen apteekista, mutta eihän täällä ollut mikään paikka vielä auki. Niinpä sain siteen ostettua vasta päivällä Pasilasta. Kengät kuitenkin tukivat aika hyvin joten illalla kotiin lompsotellessa ei edes sattunut hirveästi.

IMG_3348-1

IMG_3352-1

Huomenna lääkäriin. Vaikka ei kai se kovin pahasti mennyt, kun selvisin tästä päivästä ihan hyvin. Mitä nyt vähän taksilla ajelin.

Itse haastattelu oli loistava. Ihana. Mahtava. Hieno. Nyt voin hyvillä mielin jäädä ensi viikolla lomalle odottelemaan tilanteen kehittymistä.

1 kommentti :

  1. Auts, pikaista paranemista! Kylmää vaan, mulla on mennyt jo 3 kk joka ilta polvea kylmäillessä, turpoaa ihanasti iltaisin...

    -Marge

    VastaaPoista