lauantai 27. joulukuuta 2014

Joulua

Justiin tultiin Turkuun! Pitkä päivä, kun aamulla kymmenen jälkeen on aloitettu touhuaminen. Yhdeltä päivällä intternetin palauttamisen (Anvia halusi modeemin takaisin) ja kahvin hakemisen jälkeen vihdoin suuntasimme mustan ranskattaren nokan kohti Tampereen viittoja. Ihanaa, kun nyt vihdoin mulla on kone täällä paikoillaan ja ruokakin on pian valmista. Mitä sitä muuta tarvitsee?

Joulu vietettiin turkulaisen kanssa Vimpelissä. Katottiin taivaskanavilta leffoja ja naposteltiin kinkkua. Pippurin tekemiset viihdyttivät myös. Pippurin nykyelämässä päivän kiertokulku menee näin: ensin se haluaa pihalle, hetken päästä se haluaa takaisin sisälle, sitten se haluaa taas pihalle ja sitten taas sisälle.. ja tuota se jatkaa sen 6-8 h putkeen. Huijattiin sitä joulupäivänä asentamalla sen puuhun eräs puuttuva osa paikoilleen, jossa se sitten uutuuden viehättämänä nukkui melkein koko illan. Kunnes se taas halusi pihalle..

IMG_4369-1

IMG_4377-1

IMG_4461-1

IMG_4463-1

IMG_4470-1

IMG_4547-1

IMG_4630-1

IMG_4649-1

IMG_4651-1

IMG_4656-1

IMG_4677-1

IMG_4725-1

IMG_4765-1

Nykyisessä sijainnissamme minua odottikin pieni yllätys. Tai oikeastaan kaksi, mutta toinen niistä oli sydämen muotoinen..

IMG_4779-1

IMG_4789-1

Korvikseni saivat sarjan jatkoksi kaulakorun. Tämä ei ollut joulun ainoa kaulakorulahja joten taitaa olla aika opetella käyttämään tuollaisia pitkästä aikaa..

Seuraavaksi meillä alkaakin lanit! Kauan odotetut joululanit!

5 kommenttia :

 1. Kääk, mä oon ollut laneissa viimeksi ehkä vuonna 2003, pelattiin warcraft kolmosta. Tai siis mun ei pitänyt pelata, mutku yks jätkä ei osannu pelata sitä nii neuvoin vieressä koko ajan ja lopuksi tyyppi luovutti paikkansa mulle :D kyseisiä pelejä olisi hyllyssä rivillinen, harmi ettei ollut vuosiin yhteensopivaa konetta, mööhh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh.. Mä en oo tainnu koskaan pelata millään oikeilla laneilla vaan aina näillä kahen hengen kotilaneilla ;) Assyilla olin joku vuos, mutta en pelaamassa :)

   Poista
  2. No nää oli just sellaset kolmen-neljän hengen lanit :D enkä mä muunlaisissa ole ollutkaan x)

   Poista
 2. Ihania kuvia kyllä! Mä en oo koskaan nähnyt revontulia ;o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Sääkin oot tainnu aina asua kaupungin valojen alla? Tuolta mää kyttäsin aattona osuisko nuo meille asti --> http://www.photorgasm.com/revontulet/ :)

   Poista