torstai 25. joulukuuta 2014

Kettu heiluttaa häntää

Kyllä se joulu sieltä vaan tuli tänäkin vuonna sen enempää hääräämättä. Tai oikeastaan hääräsin eilen siihen asti, kunnes etelän juna saapui asemalle Seinäjoella. Pakkasin turkulaisen autoon ja huristelin Vimpeliin. Ja nyt kaikkia vaan väsyttää. Pippuri nukkuu, äiti nukkuu ja minäkin nukkuisin ellen kirjottaisi.

Eilen joku oli laittanut instagramiin kuvan pohjoisen revontulista ja minä sain päähäni kytätä koko päivän revontuliennusteita osuisiko ne näinkin etelään. Ja kyllä! Pikkuveli lähti kamerakalustoni kanssa ulos ja tuli viimein ilmoittamaan, että siellä ne nyt loimuaa. Kävin kuvailemassa hänen säätämillä asetuksilla pari otosta myös, koska olen pitkään haaveillut tähtitaivaan ja revontulien kuvaamisesta. Olen myös epäillyt onko minun kalustostani siihen, mutta noh.. turhaan epäilin..

IMG_4446

Tulipahan tämäkin testattua nyt. Niin ja nähtyä revontulet ekaa kertaa noin 12 vuoteen!! Koska edelleenkään en muistaakseni ole revontulia kertaakaan Seinäjoella asuessa nähnyt. Muutenkin tuo tähtitaivas on täällä maalla aika paljon puhtaampi kuin kaupungissa :)

IMG_4528

IMG_4579

Pitäisiköhän sitten mennä syömään vähän lisää kinkkua? Oletteko te syöneet jo itsenne ähkyyn?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti