torstai 11. joulukuuta 2014

Love

Mmmm, ajattelin ajella tänään Turkuun valoisaan aikaan. Ulkona näyttäisi olevan vielä pimeää joten mulla ei taida olla mitään kiirettä aamutoimieni ja auton pakkaamisen suhteen.

IMG_3495-1

IMG_3510-1

IMG_3518-1

IMG_3529-1

IMG_3555-1

Eilen kävin synttärikahvilla ja -kierroksella kylillä. Hannatic lahjoi minua ihanalla huulikiillolla, yes! Itse lahjoin itseäni parilla uudella huivilla (koska Vilan myyjä oli ärsyttävän tehokas) ja hileisellä joulukukalla.

Ylläolevien kuvien ottaminen oli äärettömän tuskaista valon puutteen vuoksi. Päätin, että Turun päässä hoidan sitten asunnon valoasiat kuntoon ettei tarvitse kiroilla ja ottaa huonoja kuvia.

Kaippa tässä tosiaan pitäisi alkaa miettiä auton pakkaamista. Niin paljon sinne ei tällä kertaa kamaa mahdu kyytiin kuin olin suunnitellut, koska pelaamisteknisistä syistä joudun ottamaan koneen mukaan reissuun. Vastustin ajatusta loppuun asti, koska olen vain niin laiska etten haluaisi kantaa tuota möhkälettä näitä rappuja ylösalas just nyt, kun kuitenkin joudun tekemään sen uudestaan 2 viikon päästä taas. Ei kai se auta, meillon vaan sitte lanit tänäkin viikonloppuna.

Onneksi menen Turkuun näin ajoissa jo, koska havaitsin monta asiaa, joita pitää käydä kaupungilta metsästämässä. Itse asiassa tekisi mieli käydä Myllyssä siinä alueen parhaiten varustellussa Ginassa, mutta saa nyt nähdä huvittaako ajella. Keskustassa käyn enivei ja sitten varmaan la voitaisiin keekströmin kanssa käväistä nörtti-ihmisten kaupassa shoppailemassa pelihiiriä, ehkä näppiksiä ja jopa näyttöjä..

Mmmmmm, Turkuun!! Taidan mennä nyt pakkaamaan sen auton, jotta pääsen nopeammin shoppailemaan nörtti-ihmisten asioita! Pyh kynsilakoille, hiirinäppisnäyttöasiat on paljon jännempiä ;)

2 kommenttia :

  1. Mäkin haaveilen, että vaihtaisin kaikki meidän valot kirkkaisiin, eikä olisi kellertävää valoa yhtään :D Kaikkee sitä melkein tekisi harrastuksensa takia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kellertävä valo on kyllä ihan perseestä! Etenkin kuvissa, mutta en muutenkaan oikeen tykkää. Sisustuksessakin valoisuus on mun mielestä kaikista parasta. Ahistun pimeydessä :P

      Poista