torstai 18. joulukuuta 2014

No diudiu

Okei. Toissa päivänä join 2 mukia kahvia ja vielä kymmeneltä illallakin olin ihan diudiu mitäs sitten tehdään. Lupasin myös pyhästi sen illan aikana, etten enää koskaan juo kahta mukia kahvia päivän aikana. Koska yöunet.

Seuraavana päivänä eli eilen olin ihan rättipoikki ja hyvä etten nukkunut melkeen päikkäritkin sohvalla. En juonut kahvia koko päivänä.

Tänään ihan vähäsen maistoin kahvia aamulla. Sitten vielä iltapäivällä. Mutta laitoin aina niin vähän, että tavallaan join yhteensä vain yhden mukillisen. Töistä kotiin tullessa laitoin radion päälle keittiössä ja hupsista yllättäen jauhelihat tirisivät pannulla, luin voipaketin kyljestä paljonko siinä on tyydyttyneitä rasvoja ja vastasin blogin kommentteihin. Siivoilin siinä vähän ja lopulta asetuin sohvalle syömään.

IMG_3822-1

IMG_3847-1

Olen tänään ollut ihan superiloinen kaikesta! Vihdoinkin alkaa olla jo aikaakin hieman intoilla tulevasta uudesta elämästäni. Muutenkin se häämöttää jo niin lähellä! Enää 3 arkipäivää, että on joulu ja saan tosissani lähteä uutta kohti :)

On myös ihanaa, kun on lumi maassa :) Toivottavasti se pysyy vielä pari viikkoa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti