maanantai 22. joulukuuta 2014

Nyt naksahti

Mulla oli tänä aamuna se tilanne, jossa päässä vilisee miljoona eri asiaa ja joista yhdestäkään ei tahdo kunnolla saada otetta. Tuntui siltä kuin olisi pitänyt revetä joka puolelle, mutta ei kuitenkaan mihinkään. Loppujen lopuksi puskin parin tehtävän läpi päätyen lopputulokseen, jossa huominen päiväni tulee olemaan ihan voitettavissa.

Tänään minun periaatteessa piti tiskata töiden jälkeen, mutta loppujen lopuksi istuin 2 tuntia merkkihuollossa odottamassa sisäilmadiagnoosia ja sen korjaamista vaihtamalla sisäilma-anturi. Olin ihan varma, että koko juttu oli siinä ja anturilla homma korjaantuu, mutta eih.. sieltä lävähti se pahin mahdollinen tieto päin näköä ja olen tällä hetkellä hyvin valmis ajamaan mustan ranskattaren rotkoon. Lämpöläpän akseli vaihtoon. 800 euroa. Kiitos.

Nyt yritän kai rauhoittua ja vain toivoa, että joulun pyhinä ei tule mitään -30 asteen pakkasia ja että me turkulaisen kanssa tarkenemme ajaa lounaisempaan Suomeen ihan helposti. Oikeasti, pirun ranskalaiset ja niiden läpät! Kuka keksi, että autoihin voi asentaa muovisia osia?! Muovi ja sähkö, hyvin toimii.

Voisin asentaa tähän eläinkuvia eiliseltä, niin ehkä jopa hymyilyttää taas hetken.

Käytiin ystävän luona ihailemassa niiden uutta koiraa ja tietysti moikkaamassa heppojakin samalla.

IMG_3924-1

IMG_3935-1

IMG_3942-1

IMG_3946-1

IMG_3957-1

IMG_3990-1

IMG_4025-1

IMG_4073-1

IMG_4094-1

IMG_4168-1

IMG_4216-1

IMG_4237-1

IMG_4267-1

IMG_4273-1

Kunnon kotieläinpiha :) Ja pennussa riitti energiaa! Ihan uskomaton. Välillä kyllä tuntuu siltä, että pitäisi tavata eläimiä useamminkin. Onneksi mulla on jo Turun suunnalta yksi sellainen paikka tiedossa.

Mutta joo, musta ranskatar hävetköön tuolla takapihalla pimeydessä, en pääse yli tästä asiasta ilmeisesti. Melkein jo pääsin siihen kohtaan, jossa huomataan asian hyvät puolet ja tällä kertaa ne ovat ne, että tulipahan nyt sitten selvyys tähänkin asiaan. Kuitenkin epäilin tuota läppävikaa jo keväällä, mutta muutamalla muun asian korjaamisella tilanne aina parani niin, että olin päättänyt läpän olevan ok. Pöh. Ei muuta kuin rahaa säästämään ja HYVÄ merkkihuolto hakuun Turusta päin. Tarkoitan hyvällä paikkaa, jossa asiakkaan sukupuolella ei ole merkitystä huollon pätevyyteen tai hinnoitteluun.

Musta ranskatar takapihallani: mur!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti