tiistai 2. joulukuuta 2014

Päänvaiva

Mulla on koko syksyn ollut hakusassa se oikea shampoo. Sillä on nimittäin minun päässäni väliä millä tukkansa huuhtaisee pari kertaa viikossa.

Aluksi ei ollut. Pystyin käyttämään mitä vaan shampoota kaupan Elvitaleista parturikampaamojen Tigeihin. Vaan enpä pysty enää. Ensin loppui markettiaineiden käyttö ja tätä nykyä myös parturikampaamojen aineiden käyttö. Päänahkani ei kelpaisi edes intiaaneille siinä kunnossa mihin nuo aiemmin mainitut myrkyt sen "hoitavat".

Tässä syksyn aikana testaamani tuotteet:

IMG_3282-1

Marjaspa: tätä metsästin kissojen ja koirien kanssa pitkin Suomea, mutta mistään ei löytynyt. Lopulta ystävä laittoi kuvan whatsappiin paikallisesta Halpa-Hallista, jossa hyllyt notkuivat marjaspata. Metsästin siksi, kun olin lukenut jonkun blogista, että tuote ei ollut ärsyttänyt hänen päänahkaansa. Noh, pesin pari kertaa pääni tällä, mutta jouduin jatkaa täydellisen shampoon etsimistä, koska jotenkin "ylihoiti" hiukseni menemään päätä myöten ja näyttämään likaisilta.

No nothing: tämä on varmaan jo keväinen ostos ja vaikka siinä ei pitäisi olla mitään, mikä saattaisi ärsyttää, niin eipä oikein toiminut. Ärsytti silti. En tosin tiedä varmaksi mikä ainesosa se on minulla, mikä ei sovi.

Herbina fresh: ei mikään paras vaihtoehto.

Vichy: ainoa johon voin luottaa. Jos jollain shampookokeilulla saan päänahan huonoon kuntoon, tämä korjaa. Eikä siinä mitään, että tiedän jo Vichyn toimivan, haluaisin vaan löytää jonkun toisenkin vastaavan parhaustuotteen.

Louis Widmer: ei toimi. Jos joku tykkää hyvin vaahtoavasta shampoosta, niin tämä on kyllä sellainen. Noin muuten menee pois käyttölistaltani.

Seuraavaksi testaan vielä Lushin palashampoota. Jos se ei toimi, käyn hakemassa apteekista lisää Vichyä.

Onko muilla shampoon kanssa ongelmia? Mitä te käytätte?

2 kommenttia :

 1. Oletko kokeillut Simin System 4 -sarjaa? Se, tai Simin DS-sarja voisi olla kokeilun arvoinen. Meillä oli jonkin aikaa sitten koulutukset molemmista sarjoista, ja omaan kiukuttelevaan hiuspohjaani ne toimivat. Aika tärkeä tieto on myös, millä tavalla hiuspohjasi vihoittelee - esimerkiksi kuivumalla, hilseilemällä, punoittamalla? Tietenkin on eri asia, jos olet herkistynyt jollekin ainesosalle, ja silloin ei auta kuin vältellä sitä. Toivottavasti tästä oli jotain apua ^__^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta hiuspohjani ensin kuivuu ja sen myötä hilseilee. Uskon, että kyse on jostain ainesosasta.

   Oon joskus aikoinaan muistaakseni noita Simejäkin kokeillut ja taisivat toimia ihan mukavasti :)

   Poista