tiistai 30. joulukuuta 2014

Päivän lenkki

Okei, rankkaa se on kotivaimon elämä myös silloin, kun ei tee mitään. Ensin aamulla ei oikein osaa päättää pitäisikö nousta sängystä vai ei ja sitten päivällä ei oikein tiedä pitäisikö nousta sohvalta vai ei. Ja lähtisikö sitä sitten vaan lenkille heti vai hetken päästä. Lisäksi päähän pulppuaa jatkuvasti lisää kaikkea mitä pitäisi muistaa ostaa huomenna kaupasta. Luonnollisesti en kirjoita niitä asioita mihinkään ylös, kun ne tulevat mieleen ja sitten huomenna mietin keskellä markettia, että mitäköhän ne olikaan..

Kävin kuitenkin siellä lenkillä päivällä! Hurraa! Tosin se jäi vähän lyhyeksi, kun en oikein tunne vielä ihan kaikkia mutkia uusilta huudeiltani. Ensi kerralla osaan sitten mennä vähän paremmista paikoista taas.. ellei sekin ole joku tutkimusretki johonkin aivan eri suuntaan..

Untitled

Mietinpä vain tuossa rannassa kävellessäni, että on kyllä aika mukavaa asua kaupungissa, jossa on linna. Ja oikeaa vettä.

Ps. ostoslistalla tällä hetkellä: vessapaperi, munaleikkuri, pitsaleikkuri, jauhelihaa, lisää salaattia, Vilan housut, Zaran paita, kalenteri ensi vuodelle (koska olemassa oleva jäi Seinäjoelle), viherkasvustoa keittiöön, Jyskistä yksiä hyllyhommia makkariin.. ööh..?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti