keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Sakkoja sakkoja

Vuoden viimeinen päivä! Jotenkin ihan uskomatonta, että tähän asti on päästy, oon Turussa ja ylihuomenna menen aivan uuteen ympäristöön töihin. Vuosi ei välttämättä ollut mikään maailman helpoin, mutta toisaalta toi mukanaan juuri ne asiat, jotka pitikin. Huomenna väsään vähän tarkempaa yhteenvetoa aiheesta.

IMG_4915-1

IMG_4927-1

IMG_4930-1

IMG_4935-1

IMG_4936-1

Tänään päivän suurin seikkailu sijoittui Raisioon, kun lähdettiin käymään Jyskissä ja siinä samalla Myllyssä. Harmi vaan, että Turun kaupunki pääsi toivottamaan minut tervetulleeksi oikein mukavalla tavalla. Ja heti tuplana. Mihin saa valittaa siitä, ettei lumen alta voi näkyä keltaiset kivetykset tai vastaavasti etenkään pimeällä ei osaa lukea liikennemerkkejä?

En edes ymmärrä mikä tää juttu on, kun oon kuukauden sisällä kerännyt lähes kaikki samaan sarjaan kuuluvat maksut itselleni.. Oon 2 kertaa ajanut tolppaan eli kamera on päässyt tallentamaan ylinopeuteni, sain kuun alussa tarkastusmaksun lähijunasta Helsingistä ja nyt vielä aivan ylihintaiset parkkisakot kahteen kertaan. Ristus. Muutenkin on näköjään parkkisakkojen hinta hieman päässyt nousemaan 10 vuodessa.. Puuh..

Nyt taidan mennä herättämään rötkön sohvalta ja korkataan skumppa! Hyvää Uutta Vuotta 2015!! :) 

2 kommenttia :