maanantai 15. joulukuuta 2014

Vihdoinkin

Olen tässä havahtunut pimeyteen. Etenkin tänään. Katsoin töissä puoli yhdeltätoista ulos ja totesin, että on muuten pimeää. Seuraavan kerran katselin ulos siinä joskus puoli kolmen maissa ja totesin jälleen olevan pimeää. Tätä se nyt kai on. Ei sitä oikein edes alkusyksystä muista kuinka pimeää sitten on, kun on oikeasti pimeää. Alkusyksystä se vain ahdistaa paljon enemmän kuin näin joulua ennen. Koska tietää, että noin 4 viikkoa ja voi huomata yhtäkkiä auringon pilkahtavan hetkellisesti, jonka jälkeen jokainen päivä tuntuu taas hieman valoisammalta.

Eilinen lähtö Turusta takaisin Seinäjoelle tuntui hämmentävältä. Turusta lähteminen on aina yhtä ärsyttävää ja etenkin tylsää edessä olevan pitkän ajomatkan takia.

IMG_3749-1

Tällä kertaa lähtöni oli hämmentävä siksi, kun tiesin, että paluuni Pohjanmaalle on väliaikainen. Noin 2 viikkoa ja saan alkaa opetella turkulaista käyttäytymiskulttuuria ihan tosissani. Työtä nykyisessä työssäni minulla on nyt jäljellä enää 6 arkipäivää, mikä on kyllä uskomattoman vähän. Niin vähän, että kuinka ehdin edes sisäistää koko asiaa viikon sisällä? Kilometrejä ajettavana töihin ja takaisin enää 480.

Vaikka olenkin ajanut autoa ihan kyllästymiseen asti, nautin siitä silti kuitenkin välillä. Ja ne välillä-hetket ovat niitä tasan tarkkaan, kun aurinko paistaa ja radiosta tulee hyvä biisi. Eilen ei tainnut olla jälkimmäistä, mutta aurinko kuitenkin teki Pöytyän jälkeisistä maisemista upeita.

IMG_3765-1

Parkanoon mennessä olikin jo säkkipimeää ja hyvä, kun taas pysyi silmät auki Seinäjoelle asti. Never again Parkano-Jalasjärveä pimeässä.

Tänään on ollut elämässäni hyvin erikoinen päivä. Sain työpaikan, jonka haastattelussa kävin perjantaina.

Sain töitä!! Turusta!!

Mun työmatka lyhenee yhteensä 60 km päivässä!! Mun työmatkan pystyy jopa pyöräilemään, kunhan vaan viihtii!! Säästän aikaa työmatkassani entiseen verrattuna yhteensä 30 min päivässä! Se ei ehkä ole kovin paljon, mutta on se vaan kuitenkin! Säästän myös sillä tavalla aikaa ja rahaa, koska työpaikaltani löytyy joskus tulevaisuudessa kuntosali!

Ai vitsit, elämä, miten siitä tulikaan näin mahtava?!

6 kommenttia :