sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Viuh

Onpas jotenkin mukavaa ajatella olevansa lomalla. Saa valvoa ja voi keittää kahvia mihin aikaan päivästä vain. Voi myös suunnitella shoppailukierrosta kylille, mutta jos ei osaa päättää menisikö keskustaan vai johonkin ostoskeskukseen muualle päin, niin voi vain jäädä kotiin pelaamaan ja päättää käydä shoppailemassa vasta seuraavana päivänä, kun on muutenkin asiaa ulos.

IMG_4834-1

IMG_4848-1

IMG_4867-1

IMG_4871-1

IMG_4874-1

Itse asiassa kroppani kaipaa hirveästi ihanan pitkää kävelylenkkiä raikkaassa ulkoilmassa, mutta juuri tänään en ole vielä kykenevä suorittamaan sitä touhua, kun saatoin eilen maistella vielä hieman glögiä. Onneksi muistin pakata Seinäjoelta lenkkarit mukaan, vaikka salikenkiä en muistanutkaan. Ehkä pärjään ilmankin, koska uskon etten ole menossa salihommiin vielä kuukauteen ainakaan.

Aina, kun muuttaa, pitäisi kaupungista löytää uudet huoltopaikat erilaisille asioille mielellään helposti eikä kantapään kautta testaillen. Itselleni tärkeimmät tällä hetkellä ovat aihealueilta hiukset, pyörät ja autot. Hiusasia onkin jo hoidossa, mutta tänä iltana pitää muistaa googlettaa turkulaiset pyörähuollot, jotta pääsen liikkumaan täällä hieman näppäremmin. Autohuolto sitten taas täytyy etsiä joskus, kun pösö päättää vilautella seuraavan kerran moottorivaloa tai muuta mukavaa. Toivottavasti ranskatar pitää näistä turkulaisista keleistä enemmän kuin seinäjokisista.

Seuraavaksi voisi mennä pienille päikkäreille ennen kuin lähdetään syömään. Prrrr!

2 kommenttia :

  1. Ihanaa että olet ehtinyt relaamaankin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niinpä!! Mietin vielä tän postauksen kirjottamisen jälkeen, että eka kerta varmaan kuukauteen, kun mietin jotain kävelylenkkiä. Vihdoinkin on aikaa lähteä lenkille ja rentoutua vähän lisää :)

      Poista