torstai 1. tammikuuta 2015

2014

1. Mitä teit vuonna 2014 sellaista, jota et ole tehnyt aiemmin? Kävin valokuvaamassa salibandya, pääsin erään oikean valokuvaajan oppitytöksi (terkkuja!!) ja heittämään jopa yhden oikean valokuvauskeikan työn merkeissä, ostanut auton, käynyt Ikeassa, käynyt valokuvaamassa jenkkifutista, osallistunut Unelma Itsestä -valmennukseen, käynyt työhaastatteluissa sekä Helsingissä että Turussa, käynyt testaamassa ilmajoogaa ja valokuvannut revontulia.


IMG_7739-25


IMG_6933-102. Piditkö uudenvuodenlupauksesi? Hehe, en  luonnollisesti muista lupaustani.

3. Synnyttikö kukaan läheisesi? Ei nyt ainakaan tule mieleen.

4. Kuoliko kukaan läheisesi? Kyl.

5. Missä maissa kävit? En Suomea kauempana. Ajatuksissa on kyllä ollut, mutta vielä ei ole ollut sen aika.

6. Mitä sellaista haluaisit vuodelta 2015, joka ei onnistunut vuonna 2014? Terveemmän ympäristön toimia.. Haluan myös palauttaa liikunnan rutiiniksi arkeeni kuten se aiemmin on ollut. Aion myös panostaa ruuanlaittoon ihan eri tavalla kuin aiemmin. Blogikin kaipaisi ehkä keveyttä ja raikkautta.


IMG_4675

7. Mikä päivämäärä säilyy muistissasi vuodelta 2014? Ei ilmeisesti ole mitään niin erityistä..

8. Vuoden suurin saavutuksesi? Uuden työn saaminen ja muutto Turkuun.


9. ...ja suurin epäonnistuminen? Luulen, että tukkani pilaaminen. Olisihan koko hiustouhun voinut paremminkin hoitaa.

10. Kärsitkö vammoista? Joo. Koko ajan jotain keväästä lähtien. Kaikki alkoi jonkun ratsastustunnin jälkeen, kun vasempaan pohkeeseen iski joku kumma jumi. Varoin sitä jalkaa ja sitten, kun se parani, niin saman jalan jalkapohja tulehtui useaksi kuukaudeksi. Siinä alkusyksystä ellei jo aiemmin ilmaantui alaselkäkivut, mitkä oletin johtuvan huonosta jalkatilanteestani. Hieronnalla saatiin pohkeita jonkun verran aukeamaan, mutta vaivaavat edelleen. Uutena lisänä nykyään vihoittelee oikean jalan jalkapohja. Ja joulukuun alussahan nyrjäytin koko oikean nilkan, koska Seinäjoella sattui olemaan reikä tiessä.

Ja tämä kaikki vain siksi, kun en ole lenkkeillyt tai muuten vaan huoltanut aerobista puoltani.


IMG_2897-1

11. Mikä oli paras asia, jonka ostit? Haluaisin sanoa, että pösö, mutta en vieläkään ole kovin vakuuttunut asiasta välttämättä. Sen sijaan yllä olevassa kuvassa olevat New Balancet ovat loistavat!

12. Kenen käyttäytyminen ansaitsi kiitosta? Hannatic kerää kiitokset joka vuosi ;) En selviäisi ilman blondipään tukea! Lisäksi eräs twitterissä johtamiseen liittyviä lurituksia viljelevä Ari on myös ansainnut kiitokset, koska hän on avannut vuoden aikana todella paljon silmiäni johtamiseen liittyen. Tuollaisia ihmisiä pitäisi olla paljon enemmän!

13. Kenen käyttäytyminen aiheutti ahdistusta/pahaa mieltä/jotain muuta negatiivista? Valitettavasti en voi mainita tässä. Voin vain kertoa, että näitähän ihmisiä on riittänyt niin paljon vuonna 2014, että never again. Ihan oikeasti. Never again. I'm done.


IMG_4503

14. Mihin käytit suurimman osan rahoistasi? Ensin pösön ostamiseen ja sitten sen korjaamiseen. Ristus.

15. Mistä innostuit eniten? Unelma Itsestä -valmennuksesta ja myöhemmin muutosta Turkuun sekä uusista työelämän kuvioista. Ah 

16. Mikä albumi / kappale tulee muistuttamaan sinua vuodesta 2014? Ehdottomasti Hall of Fame.

17. Verrattuna tähän aikaan viime vuonna, oletko nyt

a) onnellisempi vai surullisempi? Onnellisempi 

b) lihavampi vai laihempi? Haha, lihavampi!!

c) rikkaampi vai köyhempi? Luulen, että sama tilanne.


IMG_9715-1

IMG_7374-1

18. Mitä olisit toivonut tekeväsi enemmän? No liikkua olisi pitänyt kyllä todella paljon enemmän. Olisi varmaan auttanut hallitsemaan stressiä paljon paremmin, mutta toisaalta, selvisin hengissä näinkin..

19. ...entä vähemmän? Jaa-a. En kyllä tiedä.

20. Kuinka vietit joulua? Olin Vimpelissä turkulaisen kanssa.

21. Jos voisit mennä ajassa taaksepäin ja muuttaa yhden hetken menneestä vuodesta, mikä se olisi? Keväällä jonkun asian olisi voinut hoitaa eri kautta, mutta oli ja meni jo. Tästä näkee, että mua ei kiinnosta jäädä ikinä surkuttelemaan jotain mennyttä. Mulla on vaan suunta eteenpäin.

22. Rakastuitko vuonna 2014? 

23. Kuinka monta yhden illan juttua sinulla oli? Nolla.

IMG_9940-124. Mikä oli mieluisin tv-sarja, jota seurasit? Olikohan meillä kesällä se Supernatural-maraton? Tais olla. Se oli kyllä hyvä! Kunnes hdmi-piuha ja tv ei enää keskustelleet ja homma jäi ihan kesken..

25. Vihaatko tällä hetkellä ketään, jota et vihannut viime vuonna samaan aikaan? Hmhm. En nyt silleen.

26. Mikä oli paras lukemasi kirja? Rick Riordanin puolijumalajutut?

27. ...entä musiikillinen löytö? Ei tainnut olla.

28. Mitä halusit ja sait? Uuden työn ja muuton Turkuun :)

29. Mitä halusit, muttet saanut? Olisin halunnut laihtua 10 kiloa tai enemmänkin, mutta enhän mä ole siinä onnistunut ollenkaan.

30. Mikä oli vuoden suosikkielokuvasi? En kyllä osaa sanoa.


IMG_6186

31. Mitä teit syntymäpäivänäsi? Olin töissä. Normipäivä.

32. Mikä yksi asia olisi tehnyt vuodestasi äärettömän paljon tyydyttävämmän? Jos palaset olisivat loksahdelleet paikoilleen todella paljon aikaisemmin.

33. Miten kuvailisit vaatemuotiasi vuonna 2014? Oon lipsunu hame + joku paita -tyyliin. Ja se jatkuu, kunnes jaksan käydä ostamassa jostain uudet farkut.

34. Mikä sai sinut pysymään järjissäsi? Tiettyjen elämän osa-alueiden kunnossa oleminen eli hyvät ihmiset ympärillä.

IMG_2955-1

35. Kenestä julkisuuden henkilöstä pidit eniten? En oo seurannu..

36. Mikä poliittinen puheenaihe säväytti sinua eniten? Nääh..

37. Ketä kaipasit? Kai mää välillä jotain..

38. Kuka oli paras uusi tuttavuus? Varmaan Tuuli :)

39. Kerro elämänohje, jonka opit vuonna 2014. Jos jotain pahaa tapahtuu ja joutuu jäämään ns. tyhjän päälle, pitää vaan luottaa elämään, koska aina kaikki asiat selviävät ja kissat putoavat jaloilleen.


IMG_4461-1


..ja niinpä minä huomenna lähden opettelemaan uutta arkeani, jossa luultavasti saan nukkua tunnin myöhempään kuin ennen ja olen silti töistä kotona lähes samaan aikaan kuin ennen.

4 kommenttia :

 1. Toivottavasti tänä vuonna ympärilläsi olisi parempia ihmisiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kaikki vaikuttaa siltä, että näin tulee olemaan!! :)

   Poista
 2. Edelleenkin toivon elämääsi kaikkea pahaa. Toivottavasti kärsit, paljon. What goes around comes around.

  VastaaPoista