torstai 1. tammikuuta 2015

Iloiset tulitukset

Könyttiin eilen ulos meidän uuden vuoden pelilaniluolasta juuri ennen vuoden vaihtumista. Nappasin jalustan auton perältä mukaan ja kiivettiin mäen päälle kyttäämään kaupungin tulituksia. Eka kerta, kun edes yritin ottaa kuvia raketeista jalustan kanssa ja totesinkin, että kaukolaukaisin olisi ollut myös ihan jees tässä setissä.

IMG_5012-1

IMG_5020-1

IMG_5025-1

IMG_5032-1

IMG_5035-1

Muutama raketti oli tutun näköinen syksyn ilotulituskisoista Härmästä, mikä ihan pikkuisen sai ahdistumaan. En varmaan koskaan pääse yli härmäläisistä vapauden riistäjistä. Kirjoitin asiasta tähän postaukseen..

Jotenkin tuntuu, että nuo aiemmin vapaalla kädellä ja lyhyellä valotusajalla napatut rakettikuvat ovat kuitenkin ehkä enemmän mun juttu, mutta toisaalta tykkäsin jalustahifistelystä. Vielä, kun siihen saa kameran asetukset kohilleen, niin voin olla tyytyväinen. Pitää siis jatkaa rakettikuvausharjoituksia taas joskus, kun se on mahdollista.

2013 oli tuollaiset raketit, 2012 tuollaset ja 2011 on kuvattu kans. Noh, en tiijä. Kai noista näkee kamerakaluston kehityksen.

Uuden vuoden juhlijatkin olivat eilen todella kehittyneitä:

IMG_5174-1

Nyt voisi ruveta keskittymään panssarivaunupeliin ja illemmalla vielä viime vuodesta yhteenvetoa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti