keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Kautta kuivien kynsinauhojeni

Kynsien lakkaus. Oon aika varma, että ihan pian Hannatic on saanut tartutettua muhun jonkun ihmeen kynsilakkamanian ellei jo vähän salaa olekin. En tosin osaa mitään hienoja termejä (vielä), jotka kynsien lakkaamiseen liittyy. Minä vaan lakkailen ja räpellän.

Tänään päätin ajella töistä suoraa Myllyyn, koska piti päästä käymään Ginassa ja ajatus keskustaan lähtemisestä tuntui ylivoimaiselta. Hannatic pyysi, että hakisin hänelle Ginasta yhden lakan, johon oli törmännyt instagramissa. Päätin toteuttaa toiveen ennen kuin perjantaina pitää lähteä käymään Seinäjoella taas.

Kiertelin ensin vaateosaston läpi todeten etten tarvitse mitään ja menin sitten etsimään sitä lakkaa. Katselin valikoiman läpi todetakseni, ettei sitä kyseistä lakkaa hyllyssä ole. Meinasi iskeä epätoivo, mutta muistin alelaarit ja käännyin tutkimaan tilannetta. Violettien lakkojen kohdalla näin yhden vähän sinne päin ja kun tarkistin instagramin kuvasta lakan numeron hyvä etten hyppinyt tasajalkaa. Se oli just se lakka. Yksi ainoa. Viimeinen. 1, 50 €. Juuri minun tuuriani! ♥

Oli mulla muutakin asiaa Myllyyn. Saman katon alta ajattelin hankkia vihdoinkin sen Isadoran kevätkokoelman persikkalakan, käsirasvaa ja Hurraweita.

IMG_5718-1

IMG_5724-1

Minähän vannoin syksyllä ongittuani LivBoxeista käsirasvaa etten minä moisia mihinkään tarvitse. Noh, maanantaina sormet kasvoivat pelkkiä kynsitikkuja joten päätin hakea Weledaa jostain. En nimittäin tiedä yhtään missä ne LivBox-käsirasvat menevät tällä hetkellä. Samaisen muuttoviikonlopun jäljiltä huuletkin kaipasivat kosteutta joten huulirasvaakin piti saada. Olen blogimainonnan uhri. Hurraw oli törkykallista Myllyn Sokoksella, 6 euroa!! Ostin, koska en vaan jaksa lähteä yhden huulirasvan perässä keskustaan tai Skanssiin.

Nyt on melkein kaikki kosmetiikkajutut niinku pitää.

6 kommenttia :

 1. Jee jee jee jeeeeee :):) pitää verrata tota sun isadooraa mun siihen pertsaan onko oranssiudessa eroja. Että tarvinko molemmat :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tota pertsaa on kynsissä vielä jälellä lauantaina kaiken muuttohässäköinnin jälkeen :D

   Poista
 2. Hihii, täällä toinen Hurraw-huulirasvoihin hurahtanut! :D Ne ovat aivan ihania ja riittoisia huulirasvoja, joten sanoisin, että erinomaisen sijoituksen teit. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sun blogissa minä noille lopullisesti altistuin, että kiitti vaan ;D Olisin halunnut päiväkäyttöön sen appelsiinin, mutta tuolla Sokoksella ei ollut. Pitää metsästää se joskus myöhemmin vielä :)

   Poista
 3. Mä laitan yöks Bepanthenea kynsinauhoihin ja ai että ku ovat hyvät aamulla!

  -Marge

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe mä en tiedä onko meillä tuota ihmeainetta ollenkaan tällä hetkellä. Mulla on joskus aiemmin kyllä ollu, mutta laukussa säilytyksessä olleista on aina mennyt joku kulma hajalle ja sitten se tuubi on aika ärsyttävä. Sen sijaan mulla kyllä on green balmia, mikä vasta ihmeaine onkin, mutta halusin silti ihan varsinaisen käsirasvan! :)

   Poista