sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Lenkkeilyaikomuksia

Nää turkulaisten säävaihtelut on ihan mielenkiintoisia. Ensin perus nollakelejä, sitten tulee joku mieletön lumimyräkkä, päivän tai pari pakkasta yli -10 astetta ja sitten taas alkaa alusta nollakelistä vesisateen kera vieläpä mielellään. Ja minä kun ajattelin muuttaneeni niin etelään, ettei mistään -15 pakkasista enää tarvisi edes kärsiä.. ;)

Tänään piti mennä ihan kunnolliselle lenkille, mutta eipä tuo kiristyvä pakkanen oikein napannut, niin siirrettiin lenkkireffit myöhempään ajankohtaan. Kävin sitten ihan itsekseni pienellä kävelyllä jokirannassa kameran kanssa ja sen jälkeen olenkin hytissyt sohvalla pari tuntia rötköttäen. Kylmä on edelleen, ei edes kuuma suihku auttanut. Ehkäpä keitän siis teetä pian.

IMG_5332-1

IMG_5336-1

IMG_5338-1

IMG_5342-1

IMG_5363-1

IMG_5368-1

IMG_5372-1

IMG_5383-1

Vaikka olikin kylmä, niin tuo ulkoilu silti ihanan piristävää. Pitäisi vaan aina mennä ulos oli keli mikä tahansa. Paitsi ehkä millään merihurrikaanikelillä en uskalla mihinkään. Tänäänkin takaa pölähti joku hurja tuuli yhtäkkiä ja ajattelin pian makoilevani Aurajoessa kamerani kanssa.

On muuten myös hauskaa, että mulle on avautunu täällä uusissa maisemissa kaikenlaisia uusia lenkkikaverimahdollisuuksia. Heti ekan viikon aikana tuli 2 kahdella jalalla kulkevaa ehdokasta joiden molempien kanssa yritän saada aikataulut ja säätilat natsaamaan sekä perjantai-iltana keksin vielä yhden 4 jalkaisen otuksen, joka on takuulla aina valmis liikenteeseen. Ei huono! Ainoa askarruttava ongelma sen nelijalkaisen kanssa on se, että ilmeisesti täällä kaupungissa joutuu kantamaan kakkapusseja mukanaan, ewwwww! Kuka tietää? Mitkä on ihan viralliset säännökset koirien kakkapökäleistä?

Noniin, kaikesta sitä tuleekin sitten blogiinsa kirjoittaneeksi.. Ulosteet.. Mitähän seuraavaksi?

6 kommenttia :

 1. Hei mahtavaa, olet muuttanut Turkuun! Täällä on ihmisen hyvä asua. :) Mutta se täytyy kyllä todeta, että Turussa on kylmä, kun lähes aina tuulee (mereltä). :D

  Ja hauskaa, kuvista päätellen asutaan samalla suunnalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää en oikeen tiiä pitäiskö olla pelottavaa, kun asun samalla suunnalla jonkun anonyymin kanssa ;) Höhöö :D

   Ainakin tuolta ulkoa saa aina punaset posket, kun tuuli ottaa kivasti.. :D

   Poista
 2. Kyllä niitä kakkapusseja ihan täällä Seinäjoellakin on suotavaa käyttää. Ettei se siellä Turussa niin erilaista ole :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No luultavasti, koska kaupunkihan sekin on ja taajama-aluetta löytyy yhtälailla. Aattelin vaan josko joku jopa tietäisi mitkä ovat ihan viralliset säännökset liittyen koirankakkojen keräilyyn.

   Poista
 3. Taajama-alueelta ne kakat pitää lain mukaan kerätä, oli kaupunki mikä tahansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kiitos tiedosta! :) Pitää vissiin alkaa henkisesti valmistautua tähän touhuun..

   Poista