perjantai 9. tammikuuta 2015

Perjantaifiilis

Ah, perjantai!!   Tultiin just tuolta Turun toreilta ja Hämeen Härkäteiltä eli oikeasti siis Liedosta eikä edes läheltäkään Hämeen Härkätietä. Koko päivä taas suhattu eestakas, huh! Tällä kertaa tosin ajelu ei ehkä ollut niin stressaavaa, koska täältä on aika hyvin lumet sulaneet tieosuuksilta. Kuulemma lumi on tulossa joskus pian takasin, hnnnngh. Ei sillä, että vihaisin lunta, en vaan tykkää kaupunkiajelusta, kun kaistat ovat täynnä sohjoa ja muuta lunta. Kolarialtista touhua ;)

Kävin tänään hakemassa Kupsukasta (okei Kupittaalla on varmaan joku ihan oikeakin lempinimi?) LivBoxin, kun jatkoin sen tilausta taas parin kuukauden tauon jälkeen. Oli ihan kivaa taas jännityksellä rapistella silkkipaperia ja miettiä mitähän ihmettä paketti sisältää.. Muutama ihan kiva juttu sieltä löytyikin, mutta niistä lisää myöhemmin!

IMG_5312-1

IMG_5324-1

Ihanaa kyllä, kun on perjantai! Pehmeä lasku uuteen työelämään ja muutenkin uuteen arkeen. En kyllä saavuttanut lenkkeilytavoitettani, mutta se menikin pieleen siinä etten jonakin päivänä ollut valmiiksi ajatellut asiaa ja päättänyt, että tänään on lenkkipäivä. Eilisen olin päättänyt lenkkipäiväksi, mutta olosuhteiden pakosta se sitten vähän jäi.

On muuten pitänyt sanoa siitä, että on pikkusen erikoinen olo ilman kokovartalopeiliä ja puntaria. Oon ihan pihalla kaikesta ulkonäöllisestä touhusta! Etenkin puntarin puute aiheuttaa päänvaivaa ja niinpä olenkin sitten kostoksi syönyt erityisen paljon hedelmiä ja vihanneksia tällä viikolla, etten vaan pääsisi lihomaan, kun en pääse seuraamaan tilannetta numeroina. Tästä myös voimme tehdä johtopäätöksen; itsensä puntarointi on hyvin petollista sekä väärällä tavalla koukuttavaa touhua. Aion jatkaa puntaritonta elämää.

Nyt taitaa kutsua iltapelit joten hauskaa perjantai-iltaa!!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti