maanantai 26. tammikuuta 2015

Ruokaaaaaaa

Tänään on taas ollut kokkiohjelmapäivä. Ensin oli Gordon Ramsey maailmalla, sitten MasterChef Australia ja päälle Top Chef. Pieni Poliisit-tauko ja nyt Kuppilat kuntoon. Jes! Meidän nettipeliharrastus on mennyt ihan pilalle kokkiohjelmien myötä. Lisäksi ne saavat minut ajattelemaan vain ruokaa, joten..

IMG_5555-1

IMG_5583-1

IMG_5586-1

IMG_5593-1

Se vihree kasvi ei ole sitten mitään syötävää vaan mun upouusi sisäkuusi! Kävelin tänään Ravattulan Cittarissa kukkakaupan ohi ja jäin ihmettelemään mitä ne havupuut kukkaruukuissa oikein tekee. Kuulin, että tuo tuollainen on joku vanhan ajan suosittu "viherkasvi". Enpä ollut koskaan aiemmin törmännyt kuin joulukuuseen sisätiloissa.. Saa nähdä mikä tuosta kasvaa minun käsissäni. Ensimmäinen tavoite on pitää se hengissä edes kuukausi. Sekin on jo aika kunnianhimoinen tavoite minulle.

Nyt iltapalan kimppuun ja vielä hetki rötköttelyä ennen kuin sänky kutsuu. Onko joku muukin auttamattomasti koukussa kokkirealityihin vai oonko jotenkin vaan jälessä tän asian kans ja ne oli muotia jo 5 vuotta sitten?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti