keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Helmikuun LivBox

Hepskukkuu!

Mä kävin tänään hakemassa vihdoin ja viimein noudettavaksi saapuneen LivBoxin postista, vaikka valitettavasti spoilasin jo eilen itseni lukemalla muutamaa kosmetiikkablogia. Toivoin lopulta kovasti, että boxissani olisi beige/ruskea luomiväri ja olihan siellä!! Jotkut olivat nimittäin saaneet valkoisen ja se olisi kyllä jäänyt minulla täysin käyttämättä. Sen sijaan beige sopii todella hyvin arkimeikkiin mukaan.

Olin myös jostain lueskellut arvauksia olisiko tässä boxissa mukana Lumenen meikkivoide ja kyllä, siellähän se! Jes!! Nyt mun ei tarvi erikseen lähteä mitään voidetta ostamaan, kun sain sen tälleen kätevästi.

IMG_6356-1

IMG_6362-1

Nivean misellivesi myös kiinnostaa, koska se on vilahdellut joissakin blogeissa ja kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Täytyy kokeilla heti tänään!

In-shower lotionit tahtovat jäädä multa käyttämättä kuten myös boxissa ollut kaulakoru. Garnierin tuuheustukka-aineesta en vielä tiedä, ehkä sitä pitää kokeilla ainakin kerran.

Tuo Paesen luomiväri kuulostaa jännältä siinä mielessä, että sitä voi käyttää myös kosteana, jolloin sillä saisi tehtyä rajaukset. Jos se olisi musta, se syrjäyttäisi tavallisen kajalin. Hintaakaan tuolla paletilla ei paljon ole (4,95 €).

Hmph.

6 kommenttia :

 1. Voin adoptoida tuuheustukka-asian ::D

  VastaaPoista
 2. Hyvä paketti! Mulla oli tosi tummanruskea luomiväri. Ois saanu kyl olla vaaleampi niin kui sulla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli kyl ihan jees :) Mikä vaan ruskea kelpaa mulle, koska siniset silmät :)

   Poista
 3. Mää tässä juuri aloin harkita, että jospa sitä uskaltaisi antaa LivBoxille uuden mahdollisuuden.. tilasin sitä silloin ihan alkuaikoina, mutta lopetin tilauksen kun boksi oli täynnä pelkkiä minimaalisia näytteitä. Mutta nykyään näyttää taso parantuneen, niin voisi melkein tilailla itselleen taas vähän yllätyksiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, joo on se ilmeisesti kehittyny, vaikka mähän en oo alusta asti ollut todistamassa tätä. Mukava kyl, kun on noita täyskokosia puteleita useampi ja etenkin tykkään meikeistä.

   Poista