maanantai 9. helmikuuta 2015

Herkkupäiväkirja

Kun törmäsin Petran blogissa viime viikolla herkkupäiväkirjaan, päätin "varastaa" (kysyin luvan!) idean omaan käyttöön. Itse asiassa olen joskus miettinyt, että pitäisi varmaan listata ihan paperille paljonko sitä sokeria sitten tulee mätettyä, mutta luonnollisesti en koskaan aikaiseksi saanut.

Viime viikkoni herkuttelun suhteen olikin minulle nykyään niin epänormaalin kakkupainotteinen, etten tietenkään voi sitä kenellekään tunnustaa, kjäh kjäh! Päätinkin siis vain ilmoittaa, että ensi viikon maanantaina tai tiistaina listailen teille mitä herkkuja on tällä viikolla tullut possuteltua. Määrittelen herkuksi tässä postaussarjassa sokeriset asiat, sipsit ja ulkomaailman pitsat sekä hamppariateriat.

Koska viime viikolta ei herkkukuvia ole, niin päätin listata viikon henkisistä herkuista muutaman. Aamulenkkeilyt, greippivälipalat ja toiminnallinen treeni esimerkiksi..

Untitled
Aamulenkin maisemat 

Untitled

Untitled

Aamulenkistä tulee tosi hyvä olo ja iltapäivällä on aikaa puuhata muuta, mutta vieläkin vähän täytyy potkia itseään liikkeelle aamuisin. Kun olisi niin mukavaa vaan nukkua. Onneksi tälläkin viikolla mennään taas harjoittamaan toiminnallista treeniä Katin kanssa ja sunnuntaille voisi harkita rentouttavaa joogaa. Sellaista missä mennään pötkölle silkkitrapetsin sisälle 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti