lauantai 7. helmikuuta 2015

Juoru on kukka

Vaikeaa aloittaa postausta, kun tässä niin ärhäkästi pitää samaan aikaan komentaa tuolla World of Tanksin puolella. Miehet ei tajuuuuuu!

Olin suunnitellut täksi päiväksi pientä pyöräilykeikkaa kaupungille, koska vapaapäivinä on mukava käydä Hansassa pyörimässä. Tai jossain muualla missä on kauppoja. Tänään kuitenkin Hansa. Loppujen lopuksi menin autolla Kupittaan kautta, kun siellä kävi MunaEggsPress kääntymässä. Kyse on ulkokanojen munista, perunarieskoista ja muusta pienestä elintarvikkeesta, joita autoista saa ostaa. Ostin itsekin yhden satsin munia ja perunarieskoja, vaikken niitä erikseen ollut varannut, vaikka pitäisi.

Nappasin samalla Katin kyytiin ja ajeltiin munalasti kyydissä keskustaan. Tehtiin hienoja löytöjä kuten esimerkiksi kasvi nimeltä juoru! Vihdoinkin sain sellaisen tuonne keittiöön yläorrelle nököttämään.

IMG_6104-1

IMG_6126-1

IMG_6165-1

Luontaistuotekaupoista tuli haettua muutamia syötäviä asioita ja sitten kosmetiikkaa ihan testin vuoksi, jos vaikka sopisivat silmilleni paremmin.

IMG_6178-1

Juoru oli hyvä motivaattori siivota keittiö siihen kuntoon, että saatiin keittiön pöytä vihdoin pystytettyä sinne. Mikä sen romanttisempaa kuin maata miehen kanssa keittiön pöydän alla molemmilla oma ruuvimeisseli kädessä ruuvaillen kantta paikoilleen! Jes!

IMG_6174-1

Luonnollisesti meitsin siivoaminen tarkoittaa toisen kohteen sotkemista joten varmaan ensi viikolla yritän taas hyökätä makkarin kimppuun. Olisi täällä kyllä näiden pöytien ja sohvienkin kanssa tekemistä, koska edelleen meillä on yksi ylimääräinen kulmasohva. Ei ole oikein saanut aikaiseksi sen myymisen kanssa..

Nyt pitää mennä kahtomaan vieläkö toi yks söpörötkö hengittää, kun se nukahti tonne terapiasohvalle terapiaviltin alle.

(Postauksen kuvat lainamakrolla!)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti