keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Luomivärialusta

Mulla on vuosien varrella ollut useita erilaisia kausia mitä arkimeikkaamiseen tulee. Olen teinistä asti ollut sitä mieltä, että arkena ei tarvitse meikkiä mitenkään hirveästi naamaansa sutia, jotta juhlameikki erottuisi edes vähän normaalista sitten joskus. Niinpä minun arkimeikkiini on kuulunut vähintään ripsari. Ei välttämättä mitään muuta.

Näin vanhemmiten työelämässä sitten tosiaan tulee meikkauskausia ja nyt-äkkiä-se-ripsari -kausia. Silloin, kun työmatkani oli sen 40 km suuntaansa ja piti olla työmaalla aikaisemmin kuin nyt, halusin aamutoimiin menevän aikaa mahdollisimman vähän. Ja mistä sitä sitten pihistetään? No meikkaamisesta.

Nyt kuitenkin, kun minulla on vapautunut aikaa aamuistani, olen jopa jo kuukauden ajan jaksanut sutia cc-voidetta, kulmakarvaväriä, kajalia ja ripsaria. Välillä mietin joko voisin lopettaa tämän, koska iho tykkää, kun se hengittää. En kuitenkaan ole vielä malttanut vaan olen vain lisännyt pökköä pesään. Tilasin nimittäin noin parin vuoden tauon jälkeen maailman parasta luomiväriprimeria! Saanko esitellä hyvät naiset ja herrat; Urban Decay!

IMG_5922-1

En kertakaikkiaan ole jaksanut kiinnostua luomiväreistä, kun ne aina valuvat luomivakoon oli sitten alusainetta tai ei. Nyt jaksan taas aivan eri tavalla! Ei valu!

Tänä aamuna meikkasin siinä seiskan pintaan aamulla ja kuvan otin neljältä:

IMG_5901-1

Toi Urban Decayn primer, meikkaamisesta ei vaan tule yhtään mitään ilman sitä. Vielä kun keksisi cc-voiteelle jonkun pysyvän alustan. Onko vinkkejä? Vai kenties meikkivoiteen vaihto johonkin parempaan?

2 kommenttia :

  1. Mikä CC-voide sulla on? (Oisko Lumene?) Alkaako sulla rasvottua se iho päivän mittaan, vai kärsiikö enemmän kuivuudesta? :) Pistä mulle vaikka FBssä viestiä niin pystyn neuvomaan paremmin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu Lumenehan se :) Rasvottuu! Ja viestiä laitettu het monta kertaa päivässä! :D

      Poista