torstai 19. helmikuuta 2015

Mistä täällä puhutaan

Muutamia pieniä teknisiä juttuja tässä vielä on kesken, mutta muuten alkaa näyttää tuo sivupalkkikin siltä, että sieltä löytyy kaikki tärkeimmät nappulat sun muut. Vähän tietysti pitää taiteilla jossain vaiheessa lisää, mutta näillä pääsee alkuun! Bloglovinin kanssa tappelin melkeen yhtä paljon kuin tän wordpressin enkä sitten enää keksinyt muuta kuin lisätä tän blogin sinne listalle omanaan ja tehdä sille ihan oma nappula. Toivottavasti siis kaikki bloglovinin kautta seuranneet eivät nyt aivan täysin pudonneet kelkasta vaan löytävät vielä tänne!


Vaikeinta näissä blogihommissa tuntuu olevan blogin kuvauksen keksiminen. Koska blogillani ei ole mitään tiettyä aihealuetta vaan sillä sisällöllä mennään, mitä elämässäni sattuu tapahtumaan, tää on vähän niin kuin lifestyle! Eniten mun blogin aihealueet luultavasti pyörii valokuvaamisen lisäksi seuraavien asioiden ympärillä:


- Meikit ja muu kosmetiikka. Tätä ei tietenkään kovin usein ole, mutta viime aikoina kosmetiikkajutut ovat kyllä lisääntyneet. Tykkään meikeistä joten tätä tarjontaa voisi blogiin lisätä ihan senkin takia!


IMG_6753-1

- Vaatejutut. Silloin tällöin innostun ottamaan asukuvia jopa! Mutta emmä noin muuten ehkä jaksa hirveästi laulua tehdä siitä mitä puen päälleni. Joskus aiemmin tää aihe kiinnosti, mutta ainakaan näin talvella ei mitenkään liikaa..


IMG_6757-1

- Liikunta. Sillon, kun urheilen, jaksan siitä kyllä kertoa. Liikunta on kivaa! Joskus oon käynyt ihan ahkerasti salilla, mutta tänä talvena oon taas alkanu lenkkeillä ja lähestyn tuota bodaushommaa enemmän toiminnallisesta näkökulmasta. Saattaa olla etten enää koskaan palaa salille kokonaan, koska se ei välttämättä ole se mun juttu, jota jaksan toistaa vuodesta toiseen. Toisaalta silloin, kun siellä salilla olen, se on musta aika kivaa.


IMG_6759-1

- Syöminen, ruoka ja leipominen. Toivoisin leipovani enemmän ja sitä varmaan tuunkin tekemään kevään aikana vielä monta kertaa.


IMG_6761-1

- Netti- ja mobiilipelit. Pelaan tankkipeliä (World of Tanks) ja saatan joskus höpistä jotain siihen liittyen tai eSportsista, joka on mukavasti päässyt jo enemmän pinnalle täällä Suomessakin. En pelottele teitä panssarivaunuilla kovin usein, mutta joskus kuitenkin! Eikä sitä tiedä millon innostun asentamaan taas haltiakorvat päähän..


IMG_6749-1

Näiden lisäksi olen useimmiten aika päiväkirjamainen kirjoittelija, riippuen tietysti onko mitään mainittavaa.

Miltäs nämä aihealueet vaikuttaa? Onko jotain mistä toivoisit postauksia enemmän/erityisesti/lisäksi?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti