tiistai 17. helmikuuta 2015

Päivän puheenaiheet

Tän viikon ohjelmasta on nyt 1/6 saatu suoritettua. Eräs pariskunta haki meiltä ylimääräisen sohvan pois tuosta pyörimästä ja nyt on taas tilaa sotkea lisää (= tyhjätä auto kokonaan ja järjestellä paikkoja).

Tänään on ollut kuumana puheenaiheena internetissä eräs valokuvaaja, joka sai porttikiellon SM-liigan halleihin, koska sattui twitterissä esittämään kysymyksen liigalle koskien hänen ottamaa kuvaa, johon oli törmännyt Vaasassa. Kuvaa oli siis käytetty kysymättä häneltä. Päivällä kerkesin seuraamaan hetken #freeRautiainen -hashtagia, mutta nyt myöhemmin en ole edes päässyt internettiin pienten muuttujien takia. Kerron niistä lisää myöhemmin.

Olen itse hyvin kiinnostunut urheiluseurojen suhtautumisesta valokuvamateriaaliin ja etenkin sen käytöstä niin somessa, otteluraporteissa kuin markkinoinnissakin. Kuvasinhan itsekin jonkin aikaa tällä hetkellä Veikkausliigassa pelaavalle SJK:lle.

Minusta hyvä, että tällaisia tapauksia tulee välillä päivänvaloon. Jos ette ole kuulleet koko asiasta mitään, niin tässä hulvaton videotiivistelmä:


:D

Meidän tämän päivän ongelmamme ovat liittyneet internetiin. Tilasimme valokuituliittymän alkukuusta ja sen kytkentäpäivä on huomenna. Eilen tuli viesti siitä vielä erikseen. Tänään töistä tullessani kone sanoi no internet access. Teki mieli melkein reklamoida, koska puhe oli, että meillä toimii nykyinen liittymä siihen asti, kunnes uusi on asennettu. En kuitenkaan jaksa enää tähän aikaan illasta ruveta, koska kai nämä pari valveillaolotuntia voi katsella tv:täkin. Silti se vaan harmittaa, kun internet ryöstetään itsestä riippumattomasta syystä. Voin viettää montakin iltaa rötköttämällä sohvalla enkä edes kaipaa koneelle, mutta sitten, kun netti ei toimi, se vaivaa koko ajan. Internet taitaa olla nykyään suorastaan perustarve. Ainakin tällaisille nörtti-ihmisille. Toisaalta ärsyttää, että netti viedään ilmoittamatta ja etenkin, kun on sovittu jotain aivan muuta.

Jos tuo valokuitu ei jostain syystä toimi huomenna, on varmaan sitten jo syytä epäillä omaa tekniikkaa, mutta kuinka se nyt yhtäkkiä yhdessä yössä hajalle olisi mennyt..

Mur.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti