torstai 26. helmikuuta 2015

Päivän treeni

Ilme on vakava, kun treenin jälkeen kertaa vielä muutamia asioita ihmisen kehosta koutsinsa kanssa:


IMG_6873-1

Siitä on nyt melkein viikko, kun sain kotiläksyksi pohkeiden rullailua, kylmägeelillä läträämistä ja selän puolelle yksiä liikkeitä sen 3 kertaa päivässä. Olen noudattanut ohjeita aika hyvin ja jopa välillä muistanut myös päkiöille nousut. Yleensä iltaisin pohkeeni ovatkin olleet aika turpeat kaikesta päivän istumisesta, mutta rullailemalla penikoita ja pohkeita olen saanut ne vähän rentoutumaan. Aamulenkkikin sujui eilen paljon paremmin kuin pitkään aikaan, ei jumittanut läheskään yhtä paljon eikä tainnut edes jäädä mikään superjumi siitä päälle loppupäiväksi.


Tänään meillä oli taas treenit urheiluhallilla. Hyvä kun yläkertaan asti päästiin kiipeämään, niin oikean jalan pohkeeni sanoi taas sopimuksen irti. En tajua! Onko yhtäkkinen pehmeämpi alusta jotenkin järkytys vai mitä ihmettä?


Mussa kyllä riittää projektia kerrakseen tuolle mun koutsi-ihmiselle. En ymmärrä kuinka (ylipainoset) ihmiset pystyy elämään tällaisten vaivojen kanssa? En minä ainakaan pysty enkä halua. Pakko liikkua ja saada jäsenet kohdilleen!


Onneksi olen muutenkin todella ihana aina treenatessa. Väitin Katille ennen treeniä, että tänään en sitten sano kertaakaan kolmea tärkeää sanaa eli vmp. Juu enpä! Tyyppi laittoi mut punnertamaan ja tekemään vinoja vatsiksia. Ei se muuta sitten vaatinut ja niin kajahtivat mystiset sanat urheiluhallin lattialla. Sillä volyymilla, ettei sitä lausahdusta kuullut kukaan muu kuin Kati, koska voimia ei enää ollut.


Toiminnallinen harjoittelu <3

2 kommenttia :

  1. Hei, tiedätkös, että sun blogisi uudet tekstit ei näy, jos klikkaa ihan vaan portaalin pääsivulta blogiin. Siinä on vaan joku lorem ipsum jne. testibloggaus. Arkiston kautta kun menee, niin sitten näkee uudemmatkin tekstit.

    VastaaPoista
  2. No jopas! Sivuhistorian putsaus on auttanut kai tossa ongelmassa. Joskus viikko sitten nimittäin lorem ipsumia näkyi itselläkin meni sitten suoraan tänne tai pääsivulta. F5 auttoi jonkin ajan päästä :)

    VastaaPoista