perjantai 20. helmikuuta 2015

Penikkatautia ehkäisemässä

Tänään onkin sitten tullut lueteltua kaikki mahdolliset kirosanat ääneen, ulistua, kiljuttua, huudettua "ei ei ei" ja "kyllä kyllä kyllä", muristua sekä vähän salaa kehrättyä.. Vain siksi, että en pystynyt ottamaan äkkilähtöä juostessa, kun toinen pohje meinasi revähtää ja Kati lupasi katsoa sitä treenin jälkeen, kun oli muutenkin tarkotus mennä maaten hänen hierontapöydälleen. No Kati vähän katsoi ja minä aiheutin pahennusta huutamalla. Onneksi on perjantai-ilta joten ehkä naapurit kestivät sen..


Käytiin tosiaan treenaamassa tänään taas. Olin todella ihana asiakas, koska kaikki oli vaan perseestä, vaikka oikeastihan treeni oli tosi hyvä! Oli vaan ärsyttävää, kun joutui oikein tekemään jotain.. Käsiin sattui, kun piti pidellä koko kroppaa kasassa, en osannut kyykätä eikä päälläseisontakaan onnistunut. Todellisuudessa tulipahan treenattua taas lihaksia, jotka eivät ole tainneet hetkeen saada minkäänlaista liikuntaa.


Ja siihen päälle se hieronta. Jatkossa yritän puhua lihaskalvoilleni, ettei niiden tarvitse yrittää lähennellä luita yhtään. Parhaat ystäväni:


IMG_6775-1

On kyllä rankkaa olla rikki. Muistakaa ihmiset harrastaa normaalia arkiliikuntaa ja lenkkeilyä. Edes 3 kertaa viikossa. Muistakaa kehonhuolto. Älkää hankkiko penikkatautia ja ylipainoa. Älkää pönöttäkö koneella huonossa ryhdissä.

Minä voisin nyt muistaa juoda vettä ennen kuin pää tulee kipeäksi. Kyllä tämä tästä. Nyt on pakko aloittaa kehonhuolto ihan tosissaan.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti