lauantai 28. helmikuuta 2015

Superhyvää

Viikonloppu on saapunut luoksemme!

Olin päättänyt aiemmin viikolla, että perjantaina voisin auton tankkaamisen yhteydessä käydä kylmäaseman viereisessä katsastuskonttorissa kokeilemassa meneekö pösö läpi. Sieltä se perjantai sitten taas tuli yllättävän nopeasti. Iltapäivällä alkoi vähän jo jännittämään, että mitä jos se nyt ei menekään läpi ja mitä sitten teen ja missä sen auton sitten remppaisi. Jännitys vaan yltyi mitä lähempänä totuuden hetki oli. Olin hallissa seuraamassa tilannetta, kun katsastusmies kaasutteli sen mitä moottorista lähti. Päässä vilisi miljoona ajatusta ja helpotus oli melkoinen, kun mies tuumasi lopuksi, että hyväksyy auton. Sain kyllä kotiläksyksi käydä taas vaihdattamassa jarrupaloja ja luultavasti levytkin, en enää muista, kun sokaistuin niin siitä ajatuksesta, että se meni läpi!! Kävin hyvillä mielin tankkaamassa ja ajelin vielä Ikeaan ennen kotiin menoa. Olisin käynyt muuten Myllyssäkin, mutta meillä oli illalla iltapalareffit di Trevissä eikä aika riittänyt kaikkeen.

IMG_6880-1

IMG_6888-1

IMG_6893-1
Söimme pitkän kaavan kautta. Kuoharia, sangriaa, alkupalat, talon hampparit ja jälkkäriä kahvin kanssa. Olin kyllä ihan mielettömän täynnä, vähän liiankin. Sangria oli tosi makeaa joten ei sitä jälkkäriä sinänsä olisi tarvinnut, mutta tulipahan kokeiltua. Otin jonkun fondantin, josta ei nyt ole tässä kuvaa. Mielettömän hyvää se kyllä oli ja kahvin juominen jäi puolitiehen, kun ei vaan enää pystynyt. En yhtään ihmettele miksi di Treviä kehutaan niin paljon. Ruuat olivat todella hyvät.

Kun vihdoin lyllersimme kotiin, tein itselleni pesän sohvalle enkä poistunut sieltä ennen puolta yötä. Vielä tänä aamunakin olo oli aika täysi eikä tehnyt mieli mitään kovin raskasta syötävää. Huh!

Tänään ohjelmassa on kuitenkin ruuanlaittoa, koska nälkä tässä tulee näitä postauksen kuvia käsitellessä ja muutenkin. Sitten varmaan vähän pelaillaan panssarivaunupeliä ja ilta huipentuu CS:GO:n katsomiseen tv:stä, kun Tampereella on Lantrek-tapahtuma ja sieltä tulee lähetys. Olin aivan missannut koko homman, kun en ole ehtinyt tällä viikolla hirveästi seuraamaan twitteriä. Toivottavasti Turussakin on joskus joku vastaava tapahtuma!

Nyt juomaan kahvia ja tutkimaan lisää internetiä! Jos vaikka kivat tyypit olisivat bloggailleet.. Hauskaa lauantaita teille!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti