torstai 12. helmikuuta 2015

Toiminnallista treeniä

Örgh! Käytiin vetämässä taas toiminnallinen treeni Katin kans urheiluhallilla ja nyt myöhemmin sohvalta ylös nouseminen olikin yllättävän vaikeaa. Vissiin meni treeni oikeisiin paikkoihin, kun alaselkä jumittaa ja pohkeista nyt viiti edes sanoa mitään.

On muuten aivan eri treenata fysioterapiasta jotain ymmärtävän ihmisen kans kuin harrastaa normaalia salirepimistä. Joudun ensinnäkin nyt opettelemaan ihan ensiksi kävelemään/hölkkäämään oikein sekä maven tekniikan ihan uusiksi. Sain myös kotiläksyksi venyttelyitä.

IMG_6364-1

IMG_6378-1

IMG_6384-1

Mavetteluiden lisäksi tehtiin tietysti keskikroppaa vatsisten merkeissä sekä vähän ojentajia. Mulla on ollut toivelistalla vahvistaa selkää ja ojentajia.

IMG_6471-1

IMG_6481-1

IMG_6494-1

Loppuun otettiin vähän pelleilyä, kun kerrankin on sellaiseen mahdollisuus! Kokeiltiin muuten seisoa päällä ja mä jopa pystyin siihen taas pitkästä aikaa!! Viimeksi, kun salilla yritin syksyllä, ei onnistunut.

Tällainen treenaaminen on kyllä parasta mitä oon hetkeen ollut tekemässä! Ja mikä hienointa, Kati saa minusta irti ne muutamat harvat luonteenpiirteeni, jotka urheilussa eivät kovin usein edes minun kohdallani ilmene; yllytyshulluus ja sarjan lopuksi joku upea suomalainen kirosana.

Ps. liikkeen valokuvaaminen oli mukavan haastavaa myös! Veikkausliigan alkua edelleen odotellessa..

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti