sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Turku-Seinäjoki-Turku vielä kerran

En jotenkin pysty uskomaan, että muuttohässäkät ovat nyt ohi Seinäjoen päässä ja voin vihdoinkin keskittyä tähän Turun päähän. Ensi viikolla aion perjantaina nauttia täysillä siitä, että on perjantai ja maksimissaan täytyy autolla ajaa kaupan kautta kotiin. Ja sitten saa illalla vaikka räiskiä vähän tankkipelissä pitkästä aikaa tai mitä ikinä keksitäänkään perjantai-illan huvituksiksi. 

Tämän viikon perjantai tosiaan meni taas siirtymiseen Turusta Seinäjoelle. Oltiin seikkailumielellä liikenteessä ja käytiin syömässä Sastamalassa jossain kebabbilassa. Paikassa oli ihan kiva sisustus ja mun pitsassa enemmän juustoa ku ikinä missään paikassa, mutta ei siellä ketään muita asiakkaita meidän lisäksi käynyt sinä aikana, kun oltiin. Kummallista. Eikö Sastamalassa harrasteta perjantai-illan pitsoja ollenkaan?

Untitled

Seinäjoella kääriydyttiin meidän lattiapetiin ja kateltiin pari jaksoa Voice of Finlandia taas. Eipä siinä paljon jaksanut riehua kämpän hyväksi.

Aamulla aherrus alkoi aikaisin, kunnes varmaan noin 5 tunnin päästä kämppä oli täysin tyhjä, lattiat imuroitu ja keittiön kaapit puunattu. Viimeiset muovipussit vielä aivan liian täyden pösön perälle ja Alkon kautta Hannaticin luo teelle.

Siitä matka jatkui Parkanon Shellille syömään ja sitten kotiin. Oli maailman toisiksi paskin talviajokeli. Moni varmasti rankkaisi tuollaisen kelin paskimmaksi, mutta täytyy muistaa, että alijäähtynyt vesi on se paskin numero 1!

Lunta tuprutti siis aivan koko matkan ja pimeää oli luonnollisesti, kun lähtömme venyi taas johonkin neljään.

Untitled

Koko matkan jännitin hirviöitä, mutta ei onneksi yksikään juossut eteen. Parkanossa pupujussi hyppäsi tielle, mutta onneksi niin kaukana, ettei tullut mitään tilanteita.. Kotona oli pakko korkata skumppapullo kaiken tämän kunniaksi. Muutto ohi eikä liikenteessä sattunut mitään erikoista, jes!

Skumppaa ja tv:stä esportsia, illan huipentumat!

4 kommenttia :

 1. Muuttaminen on niin helvettiä, mutta toisaalta niin kivaa. Kolme kertaa oon roudannut koko elämäni Etelä-Suomesta Ouluun tai toisinpäin - en tiedä mihin seuraavaksi. Koska aina sen ehtii unohtaa, miten kamalaa kaiken pakkaaminen ja purkaminen on.. ;) Mutta onnea uuteen kotiin!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Pakko kyllä ruveta karsimaan kamaa, koska en halua seuraavan muuton olevan yhtä rankka.. Muutenkin helpompi elää, jos ei ole tavaraa joka nurkka täynnä.

   Poista
 2. Tutut tiet, huh missä kelissä! Nyt vaan kaikkea parasta Turussa asumiseen. :)

  VastaaPoista