tiistai 10. helmikuuta 2015

Viidakkotiaisia aurinkohumalassa

Taisi tulla kevät ja kesä samalla kertaa, kun töistä lähtiessä auto väitti pihalla olevan 7 astetta lämmintä. Otin siitä kuvan instagramiin (@maribeibe), mutta vieläkin vähän arveluttaa olikohan se kuitenkin vaan huijausta. Mutta ehkä auringossa on tänään ollut oikeasti niin lämmin?

Aamuni alkoi ainakin keväisellä viidakkotiaisten laulannalla. Viidakkotiaisnimitys sai alkunsa siitä, kun minusta olo oli kuin viidakon keskellä noiden tirppojen tsirpsuttaessa. Ne oikein lauloivat! Tiedättekö, se linnunlaulu kuten herätyskelloissa? Jännää täällä etelässä/lounaassa, kun linnutkin laulaa oikeaoppisesti. Pohjanmaalla kevät alkaa titityystä.

Myöhemmin töissä yhtäkkiä huomasin auringon mollottavan pitkin seiniä ikkunoista ja sitten minut valtasi se! Se tunne, joka on ollut nukkumassa jo pitkääääään.. Aurinkohumala!! Aito oikea aurinkohumala! Joka keskeytyi nopeasti työpaineen alla, mutta aion etsiä sen pian uudestaan! Se on parasta keväthuumaisen ihmisen elämässä.. Jos energiaa pystyisi myymään väsyneille ihmisille, olisin todella rikas.

IMG_6284-1

IMG_6325-1
Huivi Zara - neule Lindex - housut Only - kengät XIT

Koska alan keretä töistä kotiin valoisaan aikaan, pääsin tänään ottamaan oikein asukuvia. Niitäkin pitkästä aikaa. Ei sillä, että olisin hirveästi itse kaivannut niitä, mutta tänään niiden ottaminen tuntui hyvältä ajatukselta. Ehkä jonain päivänä taas!

Mutta ei vitsit! En kyllä tiijjä onko elämä sittenkään ihmisen parasta aikaa vai kenties kevätelämä? Aaaaah 

Joko teillä on kevät? Aurinkohumala?

1 kommentti :