lauantai 14. helmikuuta 2015

Ystävänpäiväkynnet

Meillä on tosi hämärää. Kattovalo päällä jo kymmeneltä aamulla. Join aamuteetä ja pitkään koneella nököttämisen jälkeen tuskailin miehelle ääneen kuinka pitäisi ottaa blogiin kuvia, mutta kun on niin pimeää. Lopulta nousin ylös, etsin kuvattavat kohteet samaan kasaan ja astelin keittiöön. Jos luonnonvaloa haluaa, keittiössä sitä meillä tuntuu olevan eniten. Hämärää sielläkin, mutta laiskuuttani en edes jaksanut kokeilla keinovaloa päälle ennen kuin lähdin räpsimään kuvia. Kamerassa oli asukuvien kuvaamisen jäljiltä kiinni yksi parhaista ystävistäni 50 mm/1.4. Mietin kyllä lainamakron vaihtamista kiinni, mutta en jaksanut sitäkään. Laiskuus on parhautta. Laiskan lötkeä kuvaushetki.

Otin kuvan ja kasvoni kirkastuvat. Sitä olosuhdetta ei ole, mihin tuo objektiivi ei pystyisi. Se on rakkautta! Siinä on sydämiä!

IMG_6512-1

IMG_6516-1

IMG_6544-1

Hankin itselleni Color Clubin sydänlakan hetken mielijohteesta. Kun nyt oli ystävänpäivä tulossa ja kaikkea. Ystävänpäiväkynnet piti saada.

Tajusin vasta lakattuani, että tuo lakka tuoksuu joltain. Miehen kommentti: "sellainen mansikkapingviini, yäk!" ..itse en oikein osaa päättää onko se mansikka vai vaan joku random tuoksu (karkki sen pitäisi kai olla intternetin jonkun lähteen mukaan). Ärsyttävä se jotenkin oli eilen. Taitaa olla parempi, kun kynsilakka tuoksuu myrkyltä. Kynsistä tulee heti vähän vaarallisemmat.

Nyt me lähetään hakemaan valokuituyhteensopivaa pömpeliä tekniikkakaupasta ja sitten ystävänpäivälounaalle Länsikeskukseen! Hyvää ystävänpäivää!! 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti