maanantai 2. maaliskuuta 2015

Herkkupäiväkirja viikko 9

Ajattelinpa olla niin ystävällinen itselleni, että kirjailen tämän postauksen kasaan nälkäisenä. Onpa sitten mukava painella tästä syömään ihan oikeaa ruokaa eikä mielitekoilla jotain sokeria.


Viime viikolla herkuttelin paljon hallitummin kuin parina edellisenä viikkona. Silti viikonloppuun mahtui makeita juttuja:


ma - lepo


ti - lepo


ke - lepo


to - joku setä tarjosi töissä karkkia


Untitled

pe - yksi Geisha ja di Trevin suklaatoffeefondant nomnomnom uuh


Untitled

Untitled

la - irtokarkkeja kerran vuodessa ja vielä myöhemmin illalla Nutellan jämät


Untitled

Untitled

su - 2 patukkaa


Untitled

Tuntuu kyllä, että viime aikoina olisi ollut jotenkin normaalia enemmän sokeria ruokavaliossa mukana, mutta en oikein tiedä lopulta onko näin. En enää kuitenkaan vetele joka viikko suklaalevyä, vaikka just nyt kyllä maistuisi joku kiva pähkinäinen juttu. Maanantai ei ole mikään suklaalevypäivä ja tämäkin himotus johtuu lähinnä vain näiden kuvien näkemisestä ja siitä, että on nälkä. Kun syö säännöllisesti päivän aikana, ei herkuille oikein sitten edes jää tilaa mihinkään väliin. Viikonloppuisin on helpompi mättää, kun ei ole normaalia arjen rutiinia touhussa mukana.


Hirveästi tekisi mieli tehdä lättyjä, mutta kun en ole niillekään löytänyt oikeaa kohtaa. Viikonloppuna keskellä päivää? Arkena herkutteluiltapala? En osaa päättää, pakko mennä syömään just nyt jauhelihamömmöä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti