perjantai 20. maaliskuuta 2015

Hukkapiiloon asiat menneet on

Kun viikon päästä mulla/meillä alkaa loma, aion siivota. Olen nimittäin hukannut muuton aikana muutamia asioita, jotka olisi kiva löytää. Olen hukannut myös muuton jälkeen asioita, joista yksi sentään jo löytyi, mutta sekin oli vähän sattumaa.


Ensinnäkin toinen paketti piilareita on niin hukkapiilossa, että mulla ei ole minkäänlaista ideaa ovatko ne täällä Turussa vai kenties Vimpelissä. Yleensä mä yritän muistaa jonkinlaista näköhavaintoa asiasta mitä etsin, mutta tuon paketin suhteen aivan toivotonta. Urheilen nyt sitten vaan ilman piilareita, eihän tässä muu auta.


Toinen asia, mikä oli jo kerran tallessa, mutta meni hukkaan muuton jälkeen on mun sykemittarin kello. Johonkin tänne se on nyt vain hukkunut. Aiemmin koko hässäkästä oli hukassa jo valmiiksi se sykevyön mollukka joten sekin olisi tarvinnut jostain yrittää löytää.


IMG_7589-1

 

Otinpa sitten tuossa alkuviikossa ja tilasin kokonaan uuden sykesensorin. Sellaisen, jonka pystyy synkkaamaan puhelimen jonkun sovelluksen kanssa. Kun en nyt voinut luottaa siihen, että löytäisin sen kellon täältä jostain kovin pian ja toisekseen sen löytyessä se pitää kärrätä Polar-huoltoon, koska siitä on patterit loppu. Pääsin eilen testaamaan uutta sensoria ja hyvin toimi! Nyt pääsen tosissani kohottamaan peruskuntoa, kun pystyn stalkkaamaan sykealueita pitkästä aikaa. Olin joskus monta vuotta sitten todella koukussa sykemittariin.. Nyt oikeastaan harmittaa tosi paljon, kun se kello on kateissa!

Nojoo, sitten mulla oli hukassa sellanen vähän tärkeämpi juttu. Auton avaimet. Tulin jostain kaupasta, menin keittiöön ne avaimet ja toi mun yks pussukka kädessä, laitoin ne keittiön pöydälle ja sitten totesin, että ei, vien nää nyt eteiseen, koska en takuulla muista aamulla auton avainten olevan keittiössä. Ja sen jälkeen auton avaimet olivat varmaan vajaan 3 viikkoa kateissa. Mylläsin sen jälkeen koko eteisen, mutta avaimia ei vaan löytynyt. Lopullisesti siivosin eteisen tuossa viikko sitten joku ilta ja sitten mystisesti löysin avaimet yhdestä kasasta olohuoneen puolelta!! Voi sitä riemua!

Voisi siis vähitellen alkaa etsiä lopuillekin tavaroille niitä omia paikkojaan täältä, ettei kaikkea tarvi hukata..

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti