lauantai 14. maaliskuuta 2015

Illanviettoa Karussa

Lauantaiaamuissa on melkein kuin taikuutta. Aurinko paistaa täysiä ja turkulainen söpörötkö on vallannut sohvan. Formulakausi on kuulemma alkanut tänään. Omasta mukista tee on taas loppu, pitäisiköhän laittaa vesi taas kiehumaan vai keittäisikö kahvit vähän myöhemmin? Lauantaisin tuntuu siltä kuin koko maailma olisi avoinna ja voin kaikista mahdollisista vaihtoehdoista valita viikonloppuseikkailuni.


Aloitin seikkailuni jo eilen. Tapasin ihanat blogikollegani Jannan, Victorian ja Duussin Karussa Aurakadulla. Joimme ja söimme mahamme täyteen samalla juoruten kaikesta mistä bloggaajat juoruavat. Bloggaamisesta, blogeista ja leffoista.


IMG_7467-1

Karu oli hieno kokemus. Henkilökunta oli ihanan leppoista, saimme ruuat nopeasti, vaikka tupa oli ihan täynnä ja annokset olivat hyvin valokuvauksellisia.

IMG_7480-1
IMG_7495-1Friteerattua ja marinoitua lohta alkupalaksi.


IMG_7503-1Pääruokana friteerattua kanaa ja teriyakia.


IMG_7506-1
IMG_7516-1Jälkkäriksi maapähkinää, suolakaramellia, suklaata ja mustaherukkaa.


Ruuat olivat mielettömän hyvät. Sushia en ottanut, vaikka sitäkin olisi listalla kyllä ollut. Katsotaan ensi kerralla, kun vien söpörötköläisen tuonne joku ilta syömään!

Nyt taidan jatkaa seikkailuani sohvan suuntaan, vaikkei keittiökään huono olisi, kun alkaa tulla nälkä. Hyvää lauantain jatkoa teille myös!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti